18 augustus 2011

NUBO DIAMOND PEEL & REVEAL


Toen ik in juni bij Parfuma op bezoek was voor de voorstelling van de huidverzorging van NuBo, ging dit duo met mij mee naar huis. Hun Diamond Peel & Reveal is een tweefasige microdermabrasie op basis van diamantpoeder.


Ik gebruik dit duo een keer per week voor een ultrazacht huidje. Ik breng het aan op een gereinigde, maar droge huid. Je kan dit op je gezicht, maar ook bijvoorbeeld je decolleté gebruiken. Mijn gemengde huid verdraagt het product erg goed!


De eerste stap is de Exfoliator: Zoals je ziet, is dit het bling-bling product :) Je masseert dit zachtjes in gedurende een minuutje of twee en je kiest zelf hoe hard of ruw je dit doet. Terwijl je masseert, wordt het product ook een beetje warm.


Dan is het tijd voor stap twee, de Activator. Deze doorzichtige gel activeert het eerste product en samen vormen ze een soort van witte mousse, die je nog een minuutje verder inmasseert.

Goed afspoelen met water en wat overblijft is een zachte, vernieuwde, gepolijste huid. Niet voor niets een van mijn favorieten van de maand juli!

NuBo Diamond Peel & Reveal - 2 x 80 ml - € 65,00 exclusief voor de Benelux @ Parfuma
Share:

8 opmerkingen

 1. Ooh klinkt goed ! Die wil ik ook wel es proberen. Het gaat echt eeuwen duren voor mijn no buy over is, aaargh :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben absoluut SUPER fan, heb ondertussen ook al 2 andere NuBo producten bijgekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Al weet ik niet of mijn gevoelig huidje hier zo blij mee zou zijn. Je hebt me wel benieuwd gemaakt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De swatch ziet er ook zo goed uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een goed product, dit product is zijn geld zeker waard. De kleine kristallen schuren de dode huidlaag op een veilige en verantwoorde manier weg en de verzorgende gel zorgt voor een goede activering van het collageen in de huid. Echt een goed product voor in je badkamermeubel.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig