19 augustus 2011

SLEEK ROSE GOLDWat is hij mooi! Dat dacht ik iedere keer ik deze zag voorbijkomen op blogs. Echt mooi!
Toen Boozyshop op Twitter aankondigde dat hun Rose Gold-voorraad was aangevuld, moest ik niet lang nadenken, en bestelde ik een exemplaar!


Dat hij overal wordt vergeleken met Nars Orgasm (6 keer zo duur als Sleek Rose Gold), is een fijne bijkomstigheid. Nu heb ik Nars Orgasm zelf niet, dus of Sleek Rose Gold nu écht een dupe is, weet ik niet. Op basis van de foto's en vergelijkingen die ik kan vinden op het internet, kan ik wel zeggen dat ze gelijkaardig zijn, maar daar houdt het bij mij ook wel op.


De verpakking is vrij simpel, sleek, om het zo te zeggen :) Op zich ook wel klein, hij past gemakkelijk in mijn handpalm, maar laat je niet misleiden: er zit 8 gram product in, ruim genoeg dus! De verpakking is meteen ook mijn klaagpunt: ik kreeg het doosje in het begin niet gemakkelijk open, tot ik blijkbaar de truc doorhad. Jammer dat er tegen die tijd al een nagelafdruk in de blush stond :(


De blush zelf is dan weer prachtig! Het is een soort van duochrome blush, afhankelijk van hoe het licht erop valt, zie je soms meer een roze en dan weer een gouden schijn. Prettyness! Het lijkt me zo'n kleur die goed staat bij heel veel mensen. Je kan de kleur goed opbouwen en de houdbaarheid is prima!

Ik vind dit een erg mooie, fijne en goede blush en dat hij daarenboven nog eens erg betaalbaar is, maakt het alleen maar beter!

Sleek Rose Gold blush - ik kocht hem, inclusief verzending, voor zo'n € 8,50 bij Boozyshop (en dat vóór mijn no-buy, *wink*)
Share:

12 opmerkingen

 1. Oooh pretty ! Ik heb er net twee besteld, ben al benieuwd ! Ze zijn ook gewoon zo lekker cheap he :d

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb deze ook en vind hem ook echt mooi :D Heel veel plezier ermee! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh! Dat is ééntje voor na mijn no-buy :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik zelf bijna nooit blush maar ik vind hem wel mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze had ik al een hele tijd op het oog en nu heb ik hem ook besteld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik krijg hem maar niet te pakken en hij is zo mooi! :s Misschien moet ik toch ook maar eens kijken bij Boozyshop (de verzendkosten houden me nog tegen)
  Ik heb momenteel een blush van Sleek in Pixie Pink die ik heel mooi vind voor deze zomer, maar voor het najaar lijkt deze toch net iets beter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er erg mooi uit! Volgens mij lijkt hij heel goed op nars orgasm! Deze gaat op mijn Londen wishlist :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig! Die staat nu al zo lang op m'n wishlist, maar ik denk niet dat ik nog lang kan weerstaan nu :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij is supermooi hé!! Ik heb hem ook en ben er best tevreden van... En inderdaad, moeite om open te krijgen... herkenbaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig