26 september 2011

BLICIOUS - MOMENTS FOR BODY & SOUL

De Smurfen, wafels en chocolade hebben de wereld al veroverd. Af en toe mogen we dus best een beetje chauvinistisch zijn. De producten van Blicious passen perfect in dat rijtje, want het is een Belgisch merk verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen.

Blicious werkt met een driestappenplan voor de huid: reinigen, herstellen en stimuleren.


Reinigen gebeurt idealitair twee keer per dag, met extra aandacht voor de plekjes waar je extra onzuiverheden zou hebben. Vergeet ook de hals niet, want daar verschijnen de eerste tekenen van ouderdom vaak als eerste. Ieks!

De huid herstellen, gebeurt door haar zacht te peelen, dit geldt zowel voor het gezicht als het lichaam. Dat wordt dus een scrub en een exfoliërend masker! Geen dode huidcellen meer, een fijnere huidkorrel en vervaagde rimpeltjes. Yihaa!
Overdrijf wel niet... te veel exfoliëren is ook niet goed. Let dus op je huidtype en exfolieer zo'n 1 à 3 keer per week.


Derde en laatste stap is hydrateren. Hiermee wordt de hydrolipidenfilm aan de oppervlakte van de huid hersteld, wordt de huid beschermd en beter bestand tegen ouderdomstekenen.

Er zijn in totaal 12 producten beschikbaar, voor haar én hem, voor gezicht en lichaam. De producten van Blicious zijn zogenaamde cosmeceuticals, verzorging met een hoge dosis actieve ingrediënten, ontwikkeld in een gespecialiseerd labo volgens farmaceutische ISO-richtlijnen (kwaliteitsrichtlijnen). De producten zijn vrij van parabenen en synthetische bewaarstoffen en werden niet getest op dieren.

Over de eerste twee producten, de Intelligent Cleansing Cream en Hydrating Body Wash, hebben jullie nog een review tegoed!

Kenden jullie Blicious al?

Blicious - te koop via hun website
Intelligent Cleansing Cream - 200 ml - € 36,00
Hydrating Body Wash - € 250 ml - € 28,00
Exfoliating Mask - 50 ml - € 39,00
Revitalising Body Scrub - 250 ml - € 28,00
Hydro Control Serum - 50 ml - € 74,00 
24H Hydro Balance Cream - 50 ml - € 51,00
24H Total Lift Cream - 50 ml - € 71,00
Eye Contour Cream - 15 ml - € 57,00
Caviar Cream - 50 ml - € 132,00
24h Regeneration Cream - 50 ml - € 62,00
Restoring Body Milk - 200 ml - € 28,00
Share:

10 opmerkingen

 1. Voor mij is dit helemaal nieuw! Ben benieuwd naar je mening.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is nog niet zo duur hoor, je moet het even herrekenen naar hoeveel voor 100ml. Sommige dingen zijn namelijk 200 & 250 ml :)
  Vind ze wel saai uitzien voor zo een prijs te vragen. Van ver is het precies ici paris met dat zwart streepje met paarse tekst.
  Wie weet zijn de resultaten wel goed he.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat de meningen verdeeld zijn over de prijsklasse. Hoe dan ook, voor de skincare zitten de prijzen volgens mij zowat in de gemiddelde prijsklasse als je vergelijkt met producten in hetzelfde segment. Er is altijd goedkoper en altijd duurder :)
  Voor de Body Wash en Body Milk liggen de prijzen wel iets hoger dan mensen gemiddeld gewend zijn, dus daar kan ik wel in volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb al enkele zeer positieve reviews gelezen over dit merk. :-) Ben er héél benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het klinkt goed! Ik heb dit merk nog niet uitgeprobeerd, maar ik ben wel nieuwsgierig geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben er toch een beetje benieuwd naar geworden door al die reviews, maar een klein klein beetje duur ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik nu momenteel de caviar cream. Tot nu toe dat ik het heb gebruikt ben ik zeer te vreden. Mijn huid voelt zachter dan ooit, en dat maar door 1 product van ze allemaal! Binnekort er nog bestellen van de lijst. ��

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste,

  Ik heb al een hele tijd producten van Blicious in mijn kast. Ik had ze gekregen. Durfde ze niet te gebruiken omdat ik een gevoelige huid heb. Ik zoek op de site om meer uitleg over deze Producten, en hoe te gebruiken. Waar kan ik deze vinden? En hoelang blijven de producten goed?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo, het is alweer 9 jaar geleden dat ik deze producten zelf heb getest en blijkbaar werkt hun website niet meer. Ik weet dus niet of het merk nog bestaat. Zolang de producten niet open zijn geweest, zullen ze niet zomaar slecht worden (al kan het altijd gebeuren), maar als je van jezelf weet dat je een gevoelige huid hebt, is het misschien beter om geen risico te nemen.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig