25 september 2011

NIEUW BIJ LE COUVENT DES MINIMES


Le Couvent des Minimes heeft mij in het verleden al meermaals aangenaam verrast (zoals de reinigingsmelk of de pillow mist) en dat is niet anders met hun nieuwe producten, die binnenkort verkrijgbaar zijn!


Met een glimlach het leven door, 't is een wijze levensleuze. En omdat het helpt, hoort daar ook een goede lipverzorging bij :)
Baume du Sourire is een lippenbalsem in een tube, in drie aroma's: peer, oranjebloesem en munt. Baume du Sourire Formule Très Riche is de extra rijke formule met honing in een potje, voor lippen die herstelling nodig hebben.


Ook aan betaalbare oogverzorging is gedacht: Soin Complet Yeux is een oogcrème uit het hetzelfde rozengamma als de reinigingsmelk en zou zo'n € 15,00 kosten.

Het Cologne Eau des Missions was de meeste verrassende ontdekking: deze cologne met vanille en 5 heilzame planten (centalla asiatica, mirre, benzoë, camellia uit China en Virginisch ceder) kon mij na een tijdje erg bekoren. Ik dacht dat ik hem te zwaar zou vinden (cologne doet mij toch nog altijd denken aan oude mannetjes die dit gebruiken na het scheren, gnagna), maar toen ik mezelf erop betrapte dat ik uren later nog steeds aan mijn pols zat te snuffelen, wist ik dat het wel een schot in de roos was.

Tegen de kerstperiode kan je ook een geschenkkoffer kopen, met een gratis zeep in dezelfde geur. Ga er zeker eens aan ruiken, als je nog eens in de buurt van de Ici Paris XL bent!

Le Couvent des Minimes - verkrijgbaar @ ICI PARIS XL
Baume du Sourire - 15 ml tube - € 7,50
Baume du Sourire Formule Très Riche - 15 ml potje - € 9,00
Cologne Eau des Missions - 100 ml/250 ml/500 ml - € € 25,00/35,00/45,00
Share:

5 opmerkingen

 1. Oeh, dit merk kende ik nog niet. Ik ga er mij precies eens in verdiepen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De verpakkingen zijn zo mooi ! De lipbalsem met peer zou ik zeker wel eens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De oogcrème lijkt wel wat voor mij ! En ik ga zeker eens aan de cologne snuffelen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik in de buurt ben ga ik zeker even naar deze producten kijken. Klinkt goed.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig