26 september 2011

REVIEW: BLICIOUS


Over het Belgische merk Blicious konden jullie hier al iets lezen. Twee producten ervan zijn in mijn beautykast beland en werden aan een rondje testing onderworpen.


's Morgens en 's avonds kan je je huid reinigen met de Intelligent Cleansing Cream. Intelligent, in die zin dat het een reinigende gelcrème is, maar tegelijk (dankzij het ingredïent hamamelis) werkt als toner, zodat je dagelijkse reiniging met een stap wordt ingekort. Voor dames en heren in tijdsnood lijkt me dit inderdaad een voltreffer!

Ik breng de Cleansing Cream aan op mijn droge huid, begin te masseren en zie de make-up smelten. Wegvegen met een watje of even spoelen en klaar is kees!
Wat mij opviel, was dat de Cleasing Cream zelfs mijn vrij hardnekkige eyeliner en drie lagen mascara heel erg snel, effectief én zacht liet verdwijnen. Hoera!


De Hydrating Body Wash is verkwikkend, fris, fruitig (maar niet zoet) en is daarom volgens mij gewoon unisex. De ingrediënten hydrateren de huid en zorgen voor celvernieuwing tijdens het wassen. Niettemin gebruik ik na het douchen toch altijd een body lotion, gewoon, omdat het kan :)
Een fijne body wash, maar een musthave vind ik hem niet, want douchegel gaat er bij de meeste mensen snel door, en dan speelt het prijskaartje wel een rol bij de aankoop.

De verpakkingen zijn op zich strak en eenvoudig en dat mag ook wel. Het is niet omdat een product wat duurder is, dat ze onmiddellijk grote luxe en gouden verpakkingen moeten bovenhalen. Het roze en paarse spreekt mij natuurlijk ook aan ;) Wat ik wel een beetje minder vond, zijn de etiketten op de verpakkingen. Die zijn niet altijd even netjes geplakt en de randjes kwamen bij mij dan nogal snel los. Ik weet uiteraard ook wel dat het vooral om de inhoud moet gaan, maar voor een product van deze prijsklasse, mag het wat meer zijn.


Anderzijds zijn de dispensers gewoon erg handig: de Body Wash heeft een drukknopje (gemakkelijk te bedienen) en de Cleansing Cream werkt met een pompsysteem (goed te doseren).

En omdat het vooral om het product moet gaan, vind ik Blicious wel een aanwinst in ons Belgenlandje (en daarbuiten). Van de twee producten is de Intelligent Cleansing Cream mijn favoriet, want de werking is top!

Blicious - verkrijgbaar via hun website
Intelligent Cleansing Cream - 200 ml - € 36,00
Hydrating Body Wash - 250 ml - € 28,00
Share:

6 opmerkingen

 1. Ik vind ze ook geweldig!! Durf ze gewoon niet meer te gebruiken, of anders zijn ze op :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er wel echt heel goed uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die cleanser klinkt fijn! <3 Maar gottegot, wat een prijs. Mij wat te duur voor een reiniger.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt heel erg fijn ! Maar de prijs houdt me toch een klein beetje tegen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die cleansing cream klinkt echt heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig