3 september 2011

ESTEE LAUDER SUMPTUOUS BOLD VOLUME LIFTING MASCARA


Van Estée Lauder ben ik vooral hevige fan van de huidverzorging. Make-up valt wel mee, hoewel ik eerder naar andere merken zou grijpen. Dit mini-mascaraatje wilde ik uiteraard wel uitproberen!Van de Suptuous Bold Volume Lifting mascara kan ik op zich niets slechts zeggen, ik vind hem zelfs best goed. Het driehoekig borsteltje met haartjes werkt prettig, met dat puntje geraak je goed in de binnenooghoek, aan je kleinere wimpertjes. 


Ik vind dat ik vooral volume krijg aan de basis van mijn wimpers en dat het in de lengte iets te dun blijft. Het valt mij vooral op wanneer ik geen oogschaduw en eyeliner op heb. Ik denk dat het op de foto's niet zo overkomt, maar van mij mag het nog ietsje meer zijn. Ik wil daarom de nieuwste versie, de Estée Lauder Sumptuous Extreme, zeker eens in mijn winkelmandje gooien!

Wat vinden jullie van Estée Lauder mascara's?
Share:

7 opmerkingen

 1. Die is prachtig, wat een effect.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi effect maar ik denk dat er inderdaad mascara's zijn die meer volume geven. Zelf heb ik nog geen mascara van Estée Lauder geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hier ook een mini van gehad. Ik hou van mascara's van EL :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken deze mascara niet. Klinkt wek goed, maar ben toch niet helemaal overtuigd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb sumptuous extreme gebruikt.. en die beviel me zeker wel.. het is extreem zwart :). Ik vind dat Estee Lauder ook mooie lippenstiften heeft, hele mooie kleuren en soorten.. en vergeleken met bv chanel is het best een stuk goedkoper.. Ik hou wel van Estee Lauder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi resultaat!! Benieuwd of de nieuwe zoveel verschillend is!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig