5 september 2011

GUERLAIN ROUGE AUTOMATIQUE 125 VEGA

Automatically Fashionable As Coveted as an It-bag. As Precious as a gem. As Glamorous as stilettos. Automatically Innovative On first glance, you will love the elegance of this structural case. Then you will enjoy its new gesture: Click, clack, and away you go. You look at it. You guess that it is telling you something. Its story? Rouge Automatique’s story, a small Art Deco wonder born in 1936, which was the first lipstick without a cap and with a technique requiring a single hand: What a heritage! 


De bovenstaande beschrijving past perfect bij de Rouge Automatique lippenstiften, dus ik vond het wel op zijn plaats :)
De verpakking is luxueus en tegelijk erg hip en handig. En toch niet nieuw, want het is een herwerking van een historische Guerlain-lipstickhouder. Het is de enige lippenstift die ik zonder problemen met een hand kan 'bedienen', dus dat zegt al heel wat.


Onderaan de lippenstift vind je een stickertje met niet alleen het nummer, maar ook een klein kleurvakje, zodat je direct ziet welke kleur de lippenstift heeft. Héél erg handig als je je lipsticks omgekeerd bewaart in een lade. Geen naam, jammer genoeg, maar aan de kleur heb ik ook al veel.Creamy? Check! Mooie glans op de lippen? Check! Uitgebreide kleurkeuze? Check! Ik draag de kleur Vega, een diep- en donkerrode kleur. Het was niet zo gemakkelijk om de kleur op mijn lippen goed gefotografeerd te krijgen. De swatch op mijn arm is meer waarheidsgetrouw.
De lipstick is aan de prijzige kant, maar er zit wel iets meer (0,5 gram) in dan in een MAC-lipstick, bijvoorbeeld.

Guerlain Rouge Automatique - 3,5 gr - € 35,05 - verkrijgbaar in de parfumerie
Share:

7 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig