3 oktober 2011

BOBBI BROWN BLUSH & SHIMMER BRICKS

Binnenkort opent de Bobbi Brown Studio naast Cosmeticary in Brussel (spannend!), dus tijd om mijn Bobbi make-up door te lichten :)

Ik ben sowieso dol op mijn Modern Classic Eye & Lip Palette (klikkerdeklik!) en sinds kort heb ik ook een blush en Shimmer Brick in mijn bezit (ze zitten ook in mijn filmpje).Eduardo Ferreira zei het nog op de presentatie: een "pop" roze blush verjongt en geeft een fris effect. Toen ik naar deze blush in Pale Pink keek, had ik even een schrikeffect (zo felroze! I mean, I like pink, but that's pink!). Maar op mijn huid is dat felroze ineens draagbaar. Ik druk mijn blushkwast twee keer lichtjes in de blush, en that's it! Geen overtollig poeder, geen strepen op mijn wangen, hij brengt echt zalig aan en houdt héél erg goed.

Het handige aan de Bobbi Brown blushes (en ook de individuele oogschaduw) is dat ze uit het doosje kunnen geklikt worden en in een groter, zelf samengesteld paletje kunnen worden gezet.


De perfecte highlighter vind je in de Shimmer Brick Compact (in het Frans: Méli Mélo de Couleurs - cute!), de mijne is in Beige. Volgens Bobbi geeft deze je een candlelight glow. De Shimmer Bricks zijn trouwens handgemaakt en bestaan uit vijf verschillende kleuren die je kan mengen voor op je jukbeenderen of op je oogleden.

Om een mooie glans te krijgen, kies je best voor kleuren die je huidtint complementeren, dixit Bobbi. Op de ogen zijn dat kleuren zoals beige en taupe, op de wangen zijn dat rozige kleuren.


Hier zie je nog eens de blush en Shimmers Brick in actie. Zoals je kan zien, is de blush helemaal niet zo fel op mijn wangen als in de pan en valt de shimmer in de linkse foto helemaal niet zo hard op.

Bobbi Brown Cosmetics - vanaf november 2011 te koop in de Bobbi Brown Studio naast Cosmeticary in Brussel
Blush - € 26,44
Shimmer Brick Compact - € 43,72
Share:

11 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig