4 oktober 2011

MAYBELLINE MASTER LINERS


Maybelline breidde onlangs haar Eye Studio Liners uit met twee nieuwe aanwinsten: Master Drama Kohl en Master Precise Liner. Je zag ze al in mijn filmpje, dus ik kan al verklappen dat ik hier erg blij mee ben.

Master Drama Kohl gaat voluit voor drama met zijn hoge pigmentconcentratie en crèmeformule. Het belooft 100% waterproof te zijn en 16 uur te blijven zitten. En weet je, ik geloof dat deze keer echt. Het begon met de swatches op mijn arm: wegwrijven was niet mogelijk, wassen met water ging erg hardnekkig en met water en zeep begon het te gaan, maar moest ik nog schrobben.
Dan probeerde ik het op mijn waterlijn, dé test bij uitstek! En ook daar bleef hij netjes zitten, wat lang niet alle oogpotloden lukt.


Het potlood heeft een heel soepel glijdend puntje en brengt erg gemakkelijk aan. Het is ook gewoon erg zwart (wel, duh... Ultra Black!). Hij is wel íetsje kleiner dan bijvoorbeeld een MAC-potlood, maar eerlijk, voor het prijsverschil tussen de twee kan me dat eigenlijk niets schelen. Je krijgt nog steeds een degelijke hoeveelheid potlood, dat goed houdt op de waterlijn en in mijn ogen nog betaalbaar is.

Een heel ander effect krijg je met de Master Precise Liner, een vloeibare eyeliner met een superfijn puntje van slechts 0,4 mm! De koolzwarte pigmenten werden gemengd met fexibele bestanddelen voor een langhoudend en waterbestendig resultaat. Niet waterproof dus, slechts waterbestendig, maar aangezien ik de Liner enkel aanbreng als eyeliner (en niet op mijn waterlijn), lijkt me dat geen enkel probleem.

Links: Master Drama Kohl Liner - Rechts: Master Precise Liquid Eyeliner

Bijna een jaar geleden blogde ik al over een andere liner van Maybelline. Ik vond de kleur toen niet intens zwart genoeg en ik vond het ook jammer dat ik de tip telkens terug in de liner moest dippen. Dat is met deze Master Precise Liner gewoonweg volledig opgelost! Het tipje is trouwens veel dunner, dus de applicatie gaat eens zo gemakkelijk.

Me likey!


Beide producten kon je hier trouwens al in actie zien (klik voor full-face look)!

Tell me! Eyeliner, gelliner of kohlpotlood? Waar gaat de voorkeur naar uit en waarom?

Maybelline Master Liners - verkrijgbaar bij de drogisterij
Master Drama Kohl Liner in Ultra Black - € 7,99
Master Precise Liquid Eyeliner in Black - € 10,99
Share:

30 opmerkingen

 1. klinkt als een fijne liner.
  heb zelf de gelliner ervan die is ook heel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelliner, dat vind ik zo fijn.
  Ziet er goed uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele fijne pigmentatie! Dit lijken me hele fijne producten. Ik ga hier zeker eens naar kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat kohlpotlood klinkt erg goed! Nu nog in andere kleuren en dan ben ik heel happy!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh klinkt helemaal goed ! Ik zou hem wel durven aanschaffen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, klinkt goed en wat een resultaat! Deze moet ik toch eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb een twist up oogpotlood van maybelline (eye matic denk ik dat het noemt) net opgebruikt, en ik vind het echt spijtig dat het op is. het was al de tweede keer dat ik deze had. ik vind de kwaliteit van maybelline oogpotloodjes zeker de zwarte toch wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie producten en hééél mooie ooglook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Master drama kohl liner is ideaal!!
  Maar nu is het puntje op.

  Dacht door te draaien het puntje weer meer te krijgen.. maar dat is niet gelukt... ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hetzelfde probleem....hoe werkt dit? Zelfs in de winkel vertelde ze me te draaien, maar dat werkt echt niet,

   Verwijderen
 10. @ Anoniem: Mijn Master Drama Kohl Liner is een potloodje, dat kan je gewoon scherpen! Ik heb zelf een oogpotloodslijpertje van Essence, werkt prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dankjewel voor je reactie!

  Bij mij gaat dat dus niet..
  Er zit een draaiknopje aan de achterkant..maar als ik daaraan draai gebeurt er niets :S

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Rian: Maar heb je een echt potloodje of is het zo een twist-potlood, waarbij de huls van plastiek is en je de punt uit de huls draait? Een echt potloodje kan je slijpen, zoals een gewoon potlood en dat twist-potlood kan je draaien. En dan moet je soms aan de voorste helft draaien, en niet aan een draaidopje vanachter.
  Ziet de jouwe er zo uit? http://www.maybelline.com/products/151/eyes/eye-liner/eye-studio-master-drama/midnight-master/400?shadeId=821

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oepss...kan m gewoon slijpen!! Hahaha!
  Maar snap dan niet waarom dat twist dopje erop zit!!
  Tnxs voor de hulp :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb er mij ook al zot op zitten zoeken! bij mijn master drama khol kan je aan het topje draaien... ik heb er al zot aan zitten draaien maar komt idd niets meer uit of er komt geen scherper uit(zoals een andere maybelline)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Tamara: Als het bij jou ook een potlood is, moet je er gewoon een oogpotloodslijpertje bij halen en het potlood scherpen.

  Als het een plastieken twist-huls is, probeer dan eens aan de voorste helft te draaien. Zou het kunnen dat hij op is?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Als ik een puntenslijper gebruik, breekt het potlood, grrrr... Help!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heb hetzelfde met mijn potlood van Master Drama, puntje is op en ik kan ook draaien wat ik wil, maar er komt niets meer uit. Heb een klacht neergelegd bij Maybelline. Mij benieuwen wat ik ervan hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Even terug naar mijn vorige mail (14 augustus 2012). Ik heb mijn potlood dus opgestuurd naar Maybelline en kreeg keurig een nieuwe retour. Mijn andere potlood had ik overigens pas een week in huis. Maybelline geeft in een brief naar mij toe aan dat dit potlood gewoon geslepen kan worden omdat er geen draaimechanisme inzit, dit verklaart alles. Maar ik heb het slijpen nog niet geprobeert, lijkt me vrij lastig dat plastic slijpen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je nog iets laat weten én dat je een ander exemplaar hebt gekregen! Hopelijk gaat het wel goed met dit potlood!

   Verwijderen
  2. Ik zie dat dit bericht wel al van eventjes terug dateert, hopelijk wordt het nog bekeken door 'Anoniem' in kwestie.
   Ik heb identiek hetzelfde probleem met mijn onlangs aangeschafte kohl liner van Maybelline. Ik kan nergens aan mijn master drama kohl draaien en het puntje slijpen is ook geen optie (heb het geprobeerd met een beetje desastreuze gevolgen van dien, mijn puntje is behoorlijk afgebrokkeld).
   Ik zou mijn potloodje nu ook graag terugsturen, weet jij toevallen nog naar welk adres jij dat gestuurd hebt? Ik vind op de Belgische website van Maybelline namelijk nergens een contactadres terug.
   Dank je wel,
   Ismaëlla

   Verwijderen
  3. heb er nu al 2 met niet aanslijpbare punt en draaimechanisme dat niet werkt. Ben het probleem extra gaan opzoeken omdat ik dacht dat er een verborgen slijpmechanisme moest inzitten. Maar nee dus. Is dus wel een zware tekortkoming. Want eenmaal je eerste puntje opgebruikt is ( mijn tweede potloodje viel na een week op z'n puntje en daarmee ook gedaan met de pret)kan je het regelrecht naar de vuilbak verbannen. Duurste potlood van mijn leven tot nu toe!!!

   Verwijderen
 19. Hier hetzelfde probleem: erg tevreden van het potlood zelf, maar eens de aangeboden hoeveelheid op is, mag ik schroeven zoveel ik wil. Spijtig, want op zich een goed 'potlood'... Ik denk dat ik ook contact ga opnemen met Maybelline.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Aan alle reacties hier te zien, is er bij heel wat mensen iets mis met het mechanische potlood (niet het gewone potlood) van de Maybelline Master Precise-lijn. Ik heb zelf het normale potlood dus het is voor mij heel moeilijk om jullie verder te helpen. Wat hierboven al gesuggereerd is, is om met Maybelline zelf contact op te nemen en het probleem aan te kaarten, zodat je tenminste een nieuw exemplaar krijgt. Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heb het zelfde probleem met het mechanische potlood waar van men zegt dat je aan het uiteinde moet draaien. Slijpen is geen optie omdat de voorkant van plastic is. Mijn oordeel is dan ook dat het een zeer slecht product is voor die 8 euro. Retour zenden dacht het niet, wil niet nog zo een potlood, Heb er twee van en beiden werken gewoon niet. Dit voelt aan als oplichting en ik koop dan ook geen producten meer van Maybeline.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb de potlood mischien 3 keer gebruikt en de punt is naar binnen ,ik kan ook draaien wat ik wil komt er niet uit,opzich wel goed ,maar na paar keer gebruiken niets meer waard jammer

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oplossing om eyeliner eruit te krijgen !!!!
  Gewoon het achterste afkraken !
  Daarna wat hars die in de achterkant zit eruit halen met een pincet maar niet te veel +- 0,5 mm
  De binnenkant naar binnen drukken tot het potlood op de gewenste lengte eruit komt met een oorstaafje.

  Zorg dat het watje eraf is en lukt prima !!

  Truukje va de huisman en vriendin is weer happy

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Vreemd dat dit al zo lang een probleem is met deze potloodjes en dat ze deze nog steeds gewoon verkopen... Achteraan draaien levert niets op, slijpen lukt niet. Bedankt voor de 'oplossing' hierboven!https://www.beautyloves.be/logout?d=https://www.blogger.com/logout-redirect.g?blogID%3D8032220519578020221%26postID%3D3099053756819967173

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Met een lucifer kan je het potlood ook goed naar boven duwen...

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig