9 oktober 2011

BRAUN SATIN HAIR 7 BRUSH


Wanted: zacht, pluisvrij en glanzend haar. Enter: Braun Satin Hair 7 Brush met Iontec-technologie. Een 'gepimpte' borstel met een ionenjetsysteem die op batterijtjes werkt en je haar laat glanzen en statisch en pluizig haar temt.

Braun Satin Hair 7 in actie: het lampje wordt groen en de ionenjet wordt zichtbaar - this is where the magic comes from!

Een druk op de knop en je kan je haar borstelen. En wonderwel... het werkt! Ik merk zeker een verschil in vergelijking met een gewone borstel: mijn haar is zachter, de punten zien er duidelijk minder pluizig uit en ik weet niet hoe het komt, maar ik kan de knopen in mijn haar er veel gemakkelijker uitborstelen.

Het resultaat: links vind ik de haren net ietsje gladder en zachter dan rechts. Als ik mijn haar vastneem, voel ik het verschil in zachtheid nog meer!

Een kleine demonstratie zie je in onderstaand filmpje! 

Oeps! Ergens tussenin zijn beeld en geluid tijdelijk niet synchroon - maar dat komt terug in orde, dus blijven kijken!


Gezicht van de campagne is Lucy Liu, die het nieuwe gezicht wordt voor alle Braun Hair Care. Lucy heeft trouwens prachtig, dik haar, om jaloers op te zijn!

Braun Satin Hair 7 Brush BR 710 - € 44,99
www.facebook.com/braunbeauty
Share:

6 opmerkingen

 1. Verdorie, na al die positieve reviews te lezen moet ik hem nu ook hebben :d Damn you Braun, your marketing works :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij werkt wel heel goed, mooi resultaat.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze ook, vind hem geweldig! Ik vind jou haar nog niet eens zo droog. Maar ook voor heel droog pluizig haar (like mine :P) werkt het ook ideaal, je merkt gelijk het verschil.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hmz ik zie de weinig verschil voor die prijs van de borstel, ik heb al heel zacht haar dus denk dat ik deze kan skippen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Interessant dat je het effect daadwerkelijk ziet! Meestal sta ik erg sceptisch tegenover dit soort producten.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig