19 november 2011

ESTÉE LAUDER PURE COLOR WILD VIOLET + LOOKNa mijn liefde voor Estée Lauder-skincare, ben ik langzaam maar zeker ook fan van hun make-up aan het worden - herinner je de ontdekking van hun lippies? Toen ik enkele maanden geleden dit oogschaduwpaletje kocht, was het liefde op het eerste gezicht. Een mooi doosje met prachtige kleurtjes, wat wil een beautyblogger nog meer? :) Vandaar ook de foto-overload!


Dit specifieke palet was jammer genoeg limited edition (het internet kan eventueel wel soelaas brengen), maar ik zou jullie zeker eens aanraden om bij de Estée Lauder-stand te gaan kijken. Ze hebben echt hele mooie producten!


De paarse kleur heeft wat meer opbouw nodig, maar de andere swatches vind ik erg gepigmenteerd. Ik heb er een simpele look mee gemaakt, met vier van de vijf kleuren, zodat je ook kan zien hoe het op het ooglid staat. De eyeliner is wat dikker uitgevallen dat ik had gewild, maar ik was een beetje uitgeschoten met mijn kwastje, dus ik moest dat wat verdoezelen :)

Hebben jullie Estée Lauder-aanraders?
Share:

17 opmerkingen

 1. Prachtige oogschaduw! En heel erg mooi aangebracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi palette en look !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi palette en wat een prachtige look heb je ermee gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterend palette! En je hebt je zeer mooi opgemaakt!
  groetjes LindaB

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, prachtig palette met goede pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Double Wear foundation en oogpotloden, looooove them ! Heel mooie look heb je gemaakt. Ik ben zoooo'n fan van EL !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi, ook leuke look! Die paarse kleur is ook wel erg schoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat mooi gedaan! Wou dat ik dat zo goed kon maar er is echt nog veel werk aan de winkel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw dit is echt een prachtig palette! Ik heb zelf alleen maar pafums van Estée Lauder. Oh nee, ook een blush en twee lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohla , wat een leuk setje ! Vooral dat paarse kleurtje is mooi :D
  En prachtige look !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. waaw wat een mooie look! vooral de neutralere tintjes, doet me denken aan het naked palette! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg mooi palette met draagbare kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig