21 november 2011

KÉRASTASE RESISTANCE FIBRE ARCHITECTE

De kans is groot dat je, net als mij, broos haar hebt. De cijfers: op een jaar tijd hebben vrouwen gemiddeld 150 brushings, 7 chemische behandelingen, 5475 borstelbeurten en 150 paardenstaarten. Niet altijd de meeste haarvriendelijke activiteiten :)


Daarom past Kérastase hun Force Architecte-gamma aan aan de erosiegraad van het haar (van vrij normaal naar extreem beschadigd en gesplitst haar) en wordt de lijn uitgebreid met een shampoo, masker en serum met een Ciment-Cylane³-complex (in het Nederlands: herstellende ingrediënten) voor de ergste erosiegraden.


Fibre Architecte is het herstellend serum voor de meest beschadigde en gespleten lengten en punten en is eigenlijk een duo-product. Een keer pompen, twee types producten: enerzijds een herstellende gel, anderzijds een serum dat de punten glad maakt.

Die groenige waas in het midden is het ene product, het doorzichtige er rond het andere

Ik breng het aan op de punten van mijn droge haar, na het föhnen, en een pompje is voor mij ruim voldoende. Ik had een beetje schrik dat ik er vettig haar van zou krijgen, maar het is totaal geen gel of wax en je haar wordt er dus niet vettig of crispy van. Wel lekker zacht, gevoed en mooier. En ook een beetje preventief, want ik ben onlangs naar de kapster geweest, dus mijn gespleten punten zijn er afgeknipt. Ik gebruik het serum nu vooral om ervoor te zorgen dat de gespleten punten wegblijven tegen de volgende keer dat ik naar de kapster moet :)

Mijn haarpunten zijn verliefd!

Kérastase Force Architect - verkrijgbaar bij de Kérastase-kapper
Resistance Fibre Architecte Renovating dual serum - 30 ml - € 35,00
Bain Force Architect - 250 ml - € 19,20
Masque Force Architect - 200 ml - € 37,00
Share:

3 opmerkingen

 1. Het serum lijkt mij echt een boost voor het haar.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt heel goed ! Kan ik ook wel gebruiken eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Driemaal hoera voor Kérastase!! Ik hou van het haarserum voor de punten en kan de uitbreiding alleen maar toejuichen!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig