15 december 2011

CRYSTAL BEAUTY BAR by DIOR


 Boven: welk Dior-lakje zal het zijn vandaag? - Onder: Dior nagelverzorging

Na de pop-up store, nu de pop-up beauty bar! Gisteren spoorde ik even open en af naar Brussel, want in het Sofitel vond de Crystal Beauty Bar Dior plaats. Een plek waar we een nagellakbehandeling kregen in echte Dior-stijl. 


Ik pikte er trouwens twee tips op: het dopje van de Dior-nagellakjes is de ideale nagelonderzetter. Ja, dat woord heb ik net uitgevonden. Je legt je vinger dus op het dopje en lakt zo je nagel. Heel handig, want als ik mijn vinger plat op tafel leg, raakt mijn borsteltje altijd de tafel. En de nagellak hoort op mijn nagels, niet op mijn tafel!

Het stokje in actie!

Verder had de lieve dame die mij van een kleurtje voorzag ook een hele interessante manier om randjes en foutjes bij te werken: je neemt een houten stokje (zo een houten nagelstokje of zelfs een simpele tandenstoker), haalt een watje uiteen en rolt het stokje rond een klein beetje wattenpluis. Dat vormt dan een heel fijn en precies instrument, dat je in remover kan dippen en waarmee je uitschieters kan wegwerken. Werkt veel preciezer dan een oorstokje en is een handige vervanger voor als je geen kwastje bij de hand hebt!

De gebruikte producten: Dior top coat - nagellak - base coat

Ik ben heel benieuwd naar de draagtijd, want de Dior Top Coat zou fantastisch moeten zijn en je nagellak lang mooi houden. De teller gaat nu in!
Share:

6 opmerkingen

 1. Had er echt graag bijgeweest! Bij bijft Dior toch een goede 1.5 week zitten met hun topcoat, zonder het werk natuurlijk :D! Mooie kleur koos je er uit :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, cool zeg! Ben heel benieuwd hoe lang dit goed zal blijven zitten. Handige tips ook met dat stokje en die dop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmmmm, nice! Lekker vampy =)) Ik ben zelf een enorme fan van top-laag van Dior, ben benieuwd hoelang het bij jou blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er prima uit! Ben ook benieuwd naar de topcoat, ik heb deze ook maar nog niet geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig