7 december 2011

RIMMEL LONDON BY KATE MOSS - GET THE LONDON LOOK!


Wie Kate Moss zegt, zegt Londen, en omgekeerd. Niet abnormaal dat Rimmel London al jaren met het topmodel samenwerkt, want ze combineert moeiteloos rock-'n-roll, edge en glamour.

Kroontje op de jarenlange samenwerking is de nieuwe Kate Moss Lasting Finish Lipstick collectie: 6 kleuren lipstick in een matzwarte verpakking met een rode 'Kate'-handtekening en zoenafdruk. De kleurenselectie is net zoals Londen zelf: gevarieerd, gedurfd en voor elk wat wils. Zelf zie ik me wel lopen met nummer 7, een nudekleurige lipstick of nummer 1, de rode lipstick die Kate zelf ook draagt op de foto.

Naar eigen zeggen wilde Kate "een assortiment met gemakkelijk draagbare en traditionele kleuren ontwikkelen die ik altijd zelf gedragen heb en die ik geweldig vond. Dat was mijn inspiratie. Van vuurrood tot zachtroze en niet te vergeten huidskleurtinten. Er is een kleur voor iedereen en voor elke gelegenheid. Het was ook bijzonder belangrijk voor mij dat ze gebruiksvriendelijk zijn. Welke outfit je ook draagt, er is altijd een bijpassende kleur!"
Hoe krijg je die London Look? Het is een glamoureuze look waarmee je je ogen, lippen en nagels in de verf kan zetten. Op de lippen uiteraard een van de Kate Moss Lasting Finish Lipsticks. De wimpers zet je aan met de Extra Super Lash mascara of de Extra Wow Lash mascara. Als mascaraliefhebber denk ik dat de Extra Wow Lash wel eens interessant zou kunnen zijn, want hij belooft killerwimpers! Op de nagels lak je een van de 18 kleuren I Love Lasting Finish Nail Polish. Keuze te over en dus bepaal jij je eigen London Look!

Benieuwd naar meer Rimmel, nieuwtjes, foto's en wedstrijden? Bezoek dan de Rimmel London België Facebook-pagina!

Kate Moss Lasting Finish Lipstick - 6 kleuren - € 9,49 - verkrijgbaar bij Kruidvat en Di
Extra Super Lash mascara en Extra Wow Lash mascara - € 9,99 - verkrijgbaar bij Kruidvat en Di
I Love Lasting Finish Nail Polish - 18 kleuren - € 4,99 - enkel verkrijgbaar bij Kruidvat

Share:

4 opmerkingen

 1. De lipsticks van kate moss zijn prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey,ik ben naar aanlijding van de reclame in folder van kruitvat teleurgesteld daar zij deze producten van Rimmel niet verkopen,dit in de winkel te Beringen 3580,wel stond er een reclame bord voor de winkel van Rimmel met Kate,ik snap deze reclame niet als het niet te koop is,verkoopster zij wij verkopen dat niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Anoniem: Héél jammer dat ze er dan reclame voor maken. Als het bord voor hun deur staat, verwacht je wel dat ze de collectie er ook hebben. Beetje vreemd... Je kan dit ook altijd melden aan het Kruidvat via hun website!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig