6 december 2011

TOM FORD LIP COLOR - PINK DUSK


Mijn no-buy volhouden, is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als ik prachtige producten onder ogen krijg. Maar goed, af en toe zondigen, kan geen kwaad. Of zoiets :)


Tom Ford heeft sinds kort een hele make-uplijn, tot aan kwasten toe en oh man, die zien er ook fantastisch uit! Maar ik wijk af, want het gaat vandaag over Tom Ford lipsticks. Die bestonden al iets langer, eerst in een witte verpakking en tegenwoordig komen ze een zwarte verpakking met gouden randje. To. Die. For.

Made in Belgium. En waar dan? Want die fabriek wil ik wel eens beroven bezoeken!


Het zit hem gelukkig niet enkel in de verpakking, want de lippenstift is mooi. En creamy. En dekkend. En verzorgend. En blijft láng zitten. Niet goedkoop, maar elke cent waard.


Ik koos voor de kleur Pink Dusk, nadat ik even had staan twijfelen tussen een drietal kleuren. Gelukkig brachten swatches op het internet soelaas, haha! Ik vind het een nuderoze kleur, niet al te nude, maar ook niet overdreven roze. 'Nude' is in mijn ogen trouwens een kleur die aansluit bij de kleur van je eigen lippen, en is daarom niet noodzakelijk beige of lijkkleurig :)

Grappig dat ik tegenwoordig veel meer lipsticks koop, terwijl ik vroeger uitsluitend een gloss-meisje was.
Welke lipsticks doen jou dromen?

Share:

11 opmerkingen

 1. Super mooi kleurtje! en OMG die verpakking <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super mooi! alleen die verpakking al ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is mooi hé! Heb hem ook maar dan in de witte verpakking :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yeah! Yeah! Yeah!
  VETTTTTTT!!! *_____*
  Ik heb gehoord dat men van TF lippenstiften droge lippen krijgt, maar gelukkig is dit bij jou niet het geval =)))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleur en je zou hem voor de verpakking alleen al kopen !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aha! Dit wordt geproduceerd bij Estee Lauder in Oevel! Als je geluk hebt, kun je op een of andere manier een ticket bemachtigen, waardoor je in de fabriekswinkel kunt gaan kopen! :-) Met grote kortingen weliswaar!

  Ik heb het geluk gehad dit al een paar keer te mogen doen. En meestal heb ik dan, ondanks de kortingen, een rekening van €200 ofzo

  Je moet het maar eens opzoeken op internet. Ze hebben daar ook Mac, EL, Bobbi Brown, Clinique, La Mer en nog zo veel meer! Natuurlijk wel niet de volledige collecties maar ik heb daar bijvoorbeeld al enkele eindejaarspalletjes van Mac kunnen bemachtigen voor 5 euro (!!!) omdat het van het jaar ervoor was, maar who cares!

  Ieder jaar kijk ik er naar uit om daar naartoe te gaan, dan ben ik zoals een klein kindje in een snoepwinkel :-D

  Maar hoe kom ik daar aan? Wel, mijn mama werkt voor de VDAB en zij krijgt jaarlijks een ticketje en dan mag ik natuurlijk mee :-)

  Sorry voor de lange post! Maar ik ben altijd zo blij als ik er naartoe mag en ik heb al een heel verlanglijstje voor m'n volgende bezoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig alleen phoe wat duur haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Da's echt wel een heel mooie verpakking!
  Mooie kleur ook! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig