26 december 2011

VICHY NORMADERM ANTI-AGE


Er is geen ontkomen meer aan, ik ben de laatste 29-jarige uit mijn vriendenkring. Jep, eind deze maand word ik er ook 30 - hieperdehiep!

Toen ik de aankondiging van dit product zag ("30 jaar. Nog steeds een onzuivere huid, maar ook al rimpels?"), voelde ik me dan ook erg aangesproken, haha! Ja, ook op je bijna-dertigste heb je af en toe nog onzuiverheden (simpelweg ook wel puistjes genoemd). Ik denk soms dat het nu wel gedaan mag zijn, met die puberale uitbarstingen, maar blijkbaar is het normaal om de rest van je volwassen leven af en toe nog eens een puistje te hebben. En alsof dat niet erg genoeg is, word ik ook nog eens ouder ook! :D


De Vichy Normaderm Anti-Age werkt in op je onzuiverheden, maar heeft ook een anti-rimpelwerking. Dubbele actie, dus! Het belooft je rimpels te verminderen, de poriën te verfijnen en de teint gelijkmatiger maken en dat na 7 dagen.

De onzuiverheden worden aangepakt door bestanddelen met een peelende werking (LHA en glycolzuur), anti-ageing gebeurt door Vitamine Cg, dat de collageensynthese stimuleert en de melanineproductie vermindert.

Ik heb een gemengde huid, maar deze gelcrème is ook geschikt voor de gevoelige huid en is gefabriceerd zonder parabenen. De verpakking is een handig tubetje (beetje jammer van de draaidop, een klikdopje was net ietsje handiger geweest), de crème is groenig en ruikt erg fris.


Voor mij is het concept van de combinatie van onzuiverheden én anti-veroudering een schot in de roos. De textuur smeert gelijk niets, trekt in en laat je huid verfrist, gehydrateerd en lichtjes gematteerd achter. Ik zou hem het hele jaar door kunnen gebruiken, al voelt een crème in de winter wel fijn aan.

Echte rimpels heb ik natuurlijk nog niet (en dat is volgens mij ook omdat ik al enkele jaren preventief smeer - het helpt!), maar als preventieve huidverzorging vind ik dit een heel fijn product. Dat hij dan ook nog eens inwerkt op onzuiverheden, maakt het alleen maar beter. En het beste van alles: gewoon verkrijgbaar in de apotheek, aan een zeer faire prijs. Ideaal voor thirty-ish dames en heren die nog geen zware anti-ageing willen.

Dit is mijn eerste echte kennismaking met Vichy, al zal het zeker niet de laatste keer zijn.
Hebben jullie nog Vichy-aanraders?

Vichy Normaderm Anti-Age - 50 ml - € 19,95 - verkrijgbaar bij de apotheek en parapharmacie
Share:

7 opmerkingen

 1. Klinkt goed, al ben ik (gelukkig) nog geen 30 en mag ik dit nog even aan de kant laten liggen ;-). Ik smeer ook preventief oogcrème, baat het niet, dan schaadt het niet :d ! En Vichy aanrades : de Aqualia Thermal dagcrème vond ik zeer goed en de ' gewone' Normaderm dagcrème heb ik ook lang gebruikt tegen onzuiverheden, it works !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh god, knal vergeten dat ik dat ook nog heb liggen... Je hoort altijd dat rimpels beginnen op je 25ste, ik wacht nog steeds :D
  Preventief smeren werkt wel degelijk als we zo rondkijken naar de leeftijdsgenoten hehe
  Prettige feesten iedereen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik nog geen anti-age. Daar ben ik nog iets te jong voor. Maar ik heb wel veel goeds over Vichy gelezen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Aera Pure foundation van Vichy is ook een echte aanrader !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Na het uittesten van staaltjes vind ik deze Anti-Age veel beter dan de vernieuwde normaderm crème. Die vind ik echt vreselijk, terwijl ik zeer grote fan was van de oorspronkelijk versie. Ik vraag mij echt af of er nog mensen hetzelfde probleem hebben?

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig