24 januari 2012

BEAUTYLOVES TEST - BIOTHERM SKIN VIVO UNIFORMITY


Een hele tijd geleden kon je een jaarvoorraad Biotherm Skin Vivo Uniformity winnen, hopelijk heeft een van jullie de wedstrijd gewonnen! :)


De Biotherm Skin Vivo Uniformity- lijn staat voor de oplossing voor vijf onregelmatigheden (pigment- en rode vlekjes, vale teint, ruwe en minder elastische huid) die de huid opnieuw egaal en zichtbaar jonger maakt.


De Texture & Tone Reversive Moisturizer is een dagcrème met SPF 15 die bestaat in een versie voor de droge en voor de normale/gecombineerde huid. De versie voor een normale/gecombineerde huid is een echte crème, die wel gemakkelijk uitsmeert. De crèmestructuur maakt hem voor mij een ideale herfst- of wintercrème, want voor de zomer lijkt hij mij toch iets te rijk (al kan dan bij een Belgische zomer nog wel eens meevallen, haha). Recent heb ik hem een nieuwe functie gegeven als nachtcrème, zodat ik overdag een lichtere structuur kan gebruiken.


Een echte crèmestructuur dus, met een heerlijk deugddoend geurtje. Het ruikt alsof ik iets helends op mijn huid smeer en zo voelt het ook! De crème trekt goed in en geeft mijn gemengde huid alles wat het nodig heeft, zowel op de normale als de iets vettere stukken, en mijn huid voelt en ziet er goed uit. Dat het daarbij de onregelmatigheden aanpakt, maakt het alleen maar fijner in gebruik.

De verpakking doet mij denken aan een eitje en valt met zijn design op tussen mijn andere potjes. Mooi om te zien, moeilijker om op de foto vast te leggen. :)


Voor de dagcrème bracht ik ook het Anti-dark Spots Reversive Concentrate aan, een concentraat dat inwerkt op pigmentvlekjes. Het serum bevat daarvoor een zeer hoge concentratie verhelderende en gladmakende bestanddelen. Omdat ik zelf vooral last heb van wat roodheid en niet zozeer van echte pigmentvlekjes, heb ik hiermee geen spectaculair resultaat gezien. Als je zelf wel last hebt van echte pigmentvlekjes, is dit misschien wel het proberen waard.

Het concentraat komt in een gebruiksvriendelijke verpakking, een smalle tube met een schuine aanbrengtip. Het serum zelf is licht en aangenaam in gebruik: je brengt het aan met een deppende beweging.

Persoonlijk zou ik het concentraat dus niet nog eens kopen, maar dat heeft te maken met het feit dat mijn huid een andere behoefte heeft. De crème daarentegen bevalt mij wel heel goed, zowel als dagcrème en als nachtcrème!

Biotherm Skin Vivo Uniformity - verkrijgbaar in de parfumerie
Texture & Tone Reverse Moisturizer SPF 15 - Dagcrème - 50 ml - € 69,20
Anti-Dark Spots Reverse Concentrate - Concentraat - 15 ml - € 35,59
Share:

7 opmerkingen

 1. Ik gebruik hem ook als nachtcréme, hij is ook te rijk voor mijn gemengde huid. Maar verder is dit idd een fijne verzorging!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van de crème ben ik ook erg tevreden. Ik gebruik hem ondertussen ook als nachtcrème :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze créme lijkt mij heel fijn.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben best wel Biotherm fan, de oogreiniger, de hydraterende dagcrème, het micellaire water, dat zijn dingen die ik ervan gebruik(te). Deze Skin Vivo ken ik niet zo goed maar de crème lijkt mij wel een fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt wel goed! Mooie verpakking ook!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig