10 januari 2012

BOURJOIS VOLUMIZER ULTRA BLACK MASCARA


Een twee-in-een mascara heb ik tot nu toe nog nooit gebruikt, maar voor alles is er een eerste keer, niet? Bourjois Volumizer Ultra Black mascara is zo een duo-mascara. Het borsteltje wordt, naargelang je voor stap 1 of stap 2 kiest, minder of meer afgestreken en zo blijft er bij stap 1 weinig mascara over op de haartjes en zit er bij stap 2 een ferme hoeveelheid op.

Boven: stap 1 - Onder: stap 2

Ik vind het borsteltje prima, het is aan de dikkere kant, maar is tegelijk nog vrij klein, dus makkelijk hanteerbaar. Stap 1 geeft op zichzelf een voor mij te naturelle look, maar bij stap 2 moet ik (net als bij YSL Volume Effet Faux Cils Shocking) het overtollige product wel aan een tissue afvegen, anders krijg ik aan elkaar geplakte wimpers. En dat is meteen mijn grootste bedenking, want zo ben ik elke keer wat product kwijt.

Met stap 1 en stap 2 (maar dan het overtollige product afgeveegd bij stap 2)

Een oké mascara, ik ben blij dat ik hem toch eens geprobeerd heb, maar voor mijn wimpers is het is toch niet dé holy grail geworden, want ik mis volume, vooral aan de basis. Ik heb de indruk dat hij mijn wimpers meer verlengt dan dat hij volume geeft, al heeft het er ook wel mee te maken dat ik het overtollig product wegveeg. Ik denk wel dat deze heel erg mooi is voor mensen met iets meer of dikkere wimpers.

Als je hem eens wilt uitproberen, er is deze week op de Bourjois mascara's een 1 + 1 gratis Kruidvat-actie bij de Belgische vestigingen!

Wat vinden jullie van het resultaat?

Bourjois Volumizer Ultra Black mascara - € 14,90
Share:

12 opmerkingen

 1. ik heb die ook en gebruik enkel stap 1! stap 2 vind ik vreselijk,veel te veel moeite ( met het overtollige product weg te halen) en weinig volume. voor volume gebruik ik de loreal milion lashes in extra black

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wordt er precies niet onmiddellijk enthousiast van... Maar je kan natuurlijk nooit genoeg mascara's uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm wordt er ook niet wild van maar je eyeliner vind ik by the way echt nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze onlangs gekocht bij het Kruidvat toen het 2 voor 15 euro was. En ik moet zeggen, het is de beste "drugstore" mascara die ik de laatste 5 jaar geprobeerd heb en hij is nu mijn go to geworden.
  Stap 1 scheidt mooi mijn wimpers 'en zet ze mooi apart aan en stap 2 geeft ongelooflijk mooi volume.
  LOVE IT!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. niet meteen mijn smaak, maar testen is altijd belangrijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik lig er niet wild van achterover, ben sowieso niet gek van Bourjois mascara's.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb de gewone Volumizer gehad, was er ook niet echt wild van...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben benieuwd hoe de mascara bij mij werkt. Ziet er niet gek uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor dit artikel! Ik wou deze mascara onlangs ook kopen (met de 2 voor €15 actie). Nu ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb. Het lijkt me niet echt een mascara voor mij. Zoals je al aangeeft geeft hij niet erg veel volume, en dat is nu net wat ik wel zoek in een mascara ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben niet echt overtuigd eigenlijk, vind hem er iets te dik uitzien. En als je daarvoor overtollig product moet afvegen is idd het budgetversie gedeelte een beetje zoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze heb ik ook! Zelf vind ik hem persoonlijk niet zo fijn en het werkt bij mij echt niet. Alles plakt aan elkaar en er is niet zoveel volume.
  Liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vind hem zelf niet zo geweldig, iets te dik vind ik hem:) Jammer, want ik vind bourjois juist wel een fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig