28 januari 2012

MY BEAUTYLOVES - JANUARI 2012


Deze maand zie je mijn meest gebruikte producten in een artikel! Geen filmpje, mijn excuses, het licht is erg schaars tegenwoordig en mijn tijd was deze maand nog schaarser. Ah, the life of a working beauty blogger ;)


De afgelopen maanden gebruikte ik de Biotherm Skin Vivo Uniformity als dagcrème. Recent heb ik de switch gemaakt en werd deze mijn nachtcrème. Een erg aangenaam product!

Ook in mijn nachtverzorging: Olaz Liftend Oogcontour Serum: een handige, goed doseerbare tube met een fijne oogcrème, geschikt voor de rijpere huid, die goed uitsmeert en intrekt. Geen vettige laagjes voor het slapengaan :) Een goede vervanger voor mijn Estée Lauder Advanced Night Repair oogcrème, trouwens.


In de dagverzorging: Estée Lauder Idealist Cooling Eye Illuminator en Hydrationist lotion. Op specifieke plekjes (rondom de lippen, tussen de wenkbrauwen en op mijn voorhoofd), gebruik ik preventief Kiehl's Double Strength Deep Wrinkle Filler.


Op de lippen: The Body Shop Born Lippy Pomegranate in stickvorm. Erg handig en gemakkelijk in gebruik. Oh ja, en doeltreffende verzorging, ook niet onbelangrijk.


Dit type weer zorgt ervoor dat ik wel eens statisch haar krijg als ik van warme ruimtes naar koude ruimtes loop en andersom. Speciaal daarom voor de punten van mijn haar: Kérastase Fibre Architecte Serum.


Nog meer verzorging: Origins Brighter By Nature face wash - niet mijn favoriet, iets te crèmig en niet fris genoeg naar mijn goesting, maar gezien hij op zich wel werkt, blijf ik hem gebruiken. Voor na de douche: Rituals Magic Touch Body Cream. Een van mijn favoriete bodycrèmes, hij ruikt echt zalig!


Veel high end make-up deze maand, maar de foundation is nog steeds een budgettopper: Bourjois Healthy Mix Serum foundation in nummer 53. Als poeder heb ik afgelopen maand mijn eigen stash geshopt en vooral dit Guerlain Météorites Poudre de Perles gebruikt. Zo jammer dat het uit assortiment is!


De opvallendste oogschaduw was toch wel Chanel Illusion d'Ombre in Épatant en ook voor blush bleef ik in het Chanel-schap met hun nieuwste Blush Horizon de Chanel. Meest geliefde parfum deze maand is, hoe kan het ook anders, Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme.

Welke zijn jullie producten van de maand?
Share:

11 opmerkingen

 1. Fijne favorieten, die blush van Chanel is echt heel mooi :). De oogschaduw kleur ziet er ook heel mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke producten, de parfum lijkt mij zo lekker ruiken.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me in veel producten terug vinden, je zal er bij dus ook enkele van deze tegen komen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super favorieten, en de blush van Chanel is werkelijk prachtig, ik wil hem ook wel, maar momenteel echt een not can do...ik ben blut!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zoek me echt gek naar die Born Lippy's maar ik kan ze in geen enkel filiaal vinden :( Waar moet ik zoeken? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm, vreemd. Normaal moeten de nieuwe Born Lippies al sinds begin januri in de winkel liggen.

   Verwijderen
 6. Fijne favorieten! En die Chanel blush is echt zoo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, die Illusion d'Ombre ziet er geweldig uit. Ik moet dringend de Chanel-schappen nog eens onderzoeken, tripje naar parfumerie plannen deze week!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke favorieten!
  Het Kérastase haarserum gebruik ik ook heel graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die chanel oogschaduw <3 als ik beter kon werken met creamy/mouse substanties ging ik hem direct halen haha

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig