22 februari 2012

BOURJOIS DÉLICE DE POUDRE BRONZING POWDER


Ik had al zoveel gelezen en gezien over deze bronzer van Bourjois. Hun Délice de Poudre is een chocoladebronzer: hij ziet eruit als chocoladereep en ruikt er zelfs een beetje naar. Niet helemaal uiteraard, maar hij ruikt best aangenaam en er is inderdaad een hint van chocolade in te herkennen.


Ik had hem al talloze keren voorbij zien komen in filmpjes op YouTube. Dus hij ging een tijdje geleden gewoon met mij mee naar huis. 't Is maar dat ik niet beïnvloedbaar ben, lol! :)


Deze chocolade-lookalike bronzer (en huge-ass want 16,5 gram, toch 6,5 gram meer dan mijn MAC bronzer) komt in dit mooie klapbare doosje met magneet. Het is wel van karton, dus ik weet niet hoe het er na een tijdje uit zal zien, al gaat zoiets wel lang mee.


Het is wel een vrij 'harde' bronzer, dus er komt niet zo heel veel van af op mijn kwast en ik ben wel iets langer bezig met de kleur op te bouwen. Het is dus niet nodig om met alle macht op je kwast te duwen :)

Voordeel daarvan is dat je wel mooi kan opbouwen en dat lichte dames hier ook blij mee zullen zijn. Ik heb kleur 51, deze werkt prima voor mij en hoeft niet per se donkerder te zijn. Ik swatchte in de winkel ook nummer 53, maar die vond ik iets te donker en te rood voor mij.

Er zouden ook kleine glittertjes of shimmer in moeten zitten, maar eigenlijk merk ik daar weinig van en is het op mijn huid een zo goed als matte bronzer. Je kan hem dus ook gebruiken om te contouren, als je dat zou willen.

Al bij al... mooie vormgeving, schattig doosje, een leuk uitziende bronzer met een mooie, opbouwbare kleur en omdat er geen glitters of shimmers in zitten, is hij ook nog eens multifunctioneel.

Een aanrader!

Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder - € 12,80
Share:

11 opmerkingen

 1. Ik heb er ook zoveel goeds over gehoord :). Ik vind het ook heel leuk dat hij eruit ziet als chocolade :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem er best grappig uitzien :) Maar ik heb momenteel al zo veel bronzers dat ik er even geen nieuwe ga bijkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem een paar dagen geleden ook net aangeschaft :) , hij is idd erg schattig door de vorm van het chocoladetablet . Vind hem wel handig , nét doordat ik licht van huid ben en dat ik de kleur dus kan opbouwen :) , dus voor mij is hij een winner . Het was alleen een zoektocht om hem te vinden . Bij ons hadden ze hem alleen in het kruidvat en ik had geluk dat er nog net 1 doosje was van de lichte tint .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dit product al lang willen kopen omdat hij er zo leuk uitziet, maar ben niet zo'n bronzer-meisje :D Als ik er een koop zal het wel deze zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, klinkt goed en ziet er leuk uit! Zou echt een product voor mij kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een fijne bronzer, hij ziet er ook echt als chocolade uit ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb hem ook en vind hem wel fijn in gebruik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit! Ik zou hem niet kopen indien er glitters in zouden zitten; je weet wel, rijpere huid,...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt goed! En hij ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het Bourjois schap in 't Kruidvat hier ligt er altijd zo groezelig en verlaten bij...producten worden niet aangevuld, en er ligt een laag stof op. Dat zorgt ervoor dat m'n oog er eigenlijk niet op valt maar als ik hem ergens tegenkom neem ik hem zeker mee want ik las er al tal van positieve reviews over!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. t is dat ik pas een aantal maanden een too faced chocolate bronzer in gebruik heb, deze klinkt ook wel goed en toch voor een prijsklasse minder

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig