21 februari 2012

BOBBI BROWN NEONS & NUDES


Fel en neutraal, dat past perfect samen, dixit Bobbi Brown: “The most modern way to wear bright color is as an accent on an otherwise neutral face.” Enter de nieuwe lentecollectie, Neons & Nudes.

Felle kleuren worden namelijk perfect uitgebalanceerd door de neutrale kleuren, zodat het er nooit too much uitziet. En dat kleuraccent kan zowel op de ogen als de lippen voorkomen.

Het centrale stuk vind ik het oogschaduwpalet, Ultra Nude Eye Palette, dat zijn stuk voor stuk prachtige kleuren, die niet enkel in de lente passen. De twee blushes (Nude Peach en Nude Pink) zijn ook erg draagbaar en voor elk van de lipsticks (Atomic Orange, Uber Beige, Neon Pink) is er een bijbehorende lipgloss (Citrus, Ultra Violet, Cosmic Pink).


Bobbi Brown Neons & Nudes - verkrijgbaar  in de Bobbi Brown Store, A. Dansaertstraat 11 A, 1000 Brussel of bij de Bobbi Brown Studio bij Smets Premium Store, Leuvensesteenweg 650-652, 1030 Brussel
Ultra Nude Eye Palette (LE) - € 55,90
Ink Liner (LE) - € 24,40
Lip Colors - Atomic Orange / Uber Beige / Neon Pink - € 24,40
Cosmetic Bag (LE) - € 30,50
Blush - Nude Peach / Nude Pink - € 27,50
Lip Gloss - Citrus / Ultra Violet / Cosmic Pink - € 23,40
Share:

9 opmerkingen

 1. Ik vind het een mooie collectie, heb ze geswatched eergisteren en dat viel best mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het oogschaduwpalette ziet er erg mooi uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, dat oogschaduwpalette doet me kwijlen! Lijkt me leuk om mee te nemen in de handtas want doorvoor vind ik m'n NAKED palette net iets te groot :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het wel een mooie collectie en dan vooral het oogschaduwpalet. Heb nog op het punt gestaan van het mij aan te schaffen, maar ben uiteindelijk toch voor naked 2 gegaan. Want 2 keer zoveel oogschaduwkleuren en een pak goedkoper (ik betaalde 43 euro in Spanje)...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naked 2 is ook een heel erg mooi palet, eentje dat ik mij heel recent ook heb aangeschaft! Wel niet in Spanje, hihi :)

   Verwijderen
 5. Prachtige kleuren, echt een leuke collectie.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig