24 februari 2012

GESHOPT: URBAN DECAY NAKED 2 (+ swatches)


Ik kondigde het al aan in mijn filmpje van december: ik wilde het Urban Decay Naked 2 palet heel erg graag hebben. En nu is het eindelijk zover! Ik bestelde hem via Beauty Bay toen de website gratis verzending aanbood. Na wat twijfelen en heel wat aanmoedigingen op Twitter, heb ik de sprong gewaagd en ik heb er nog geen moment spijt van gehad.Just look at the pretty! De twee generaties Naked hebben elkaar gevonden in mijn make-uplade, lol!


Voor wie onder een steen geleefd heeft: na het succes van Naked, gooide Urban Decay onlangs Naked 2 op de markt. En ook dit palet heeft heel wat fans, geheel terecht :)


Deze keer is het doosje van metaal en krijg je er een dubbelzijdige kwast en een fris en muntig mini-lipglossje (geheel toepasselijk, in de kleur Naked) bij. En nu, some swatch galore!

Swatches in volgorde van het palet en zonder basis

Ik vind de kleuren van Naked 2 misschien iets neutraler dan deze van Naked. Ik lees overal op het internet dat Naked 2 koele(re) kleuren bevat. De twee paletten zijn voor mij echter geen extreme uitersten van warme en koele kleuren, maar eerder een aanvulling op elkaar. Ik ben al aan het kijken hoe ik ze onderling kan combineren :)

Wat jullie? Naked en/of Naked 2 of geen van de twee?
Share:

23 opmerkingen

 1. Ik zou al blij zijn als ik er eentje van had! Lijkt me echt een must-have in je make-up stash. Je kan ze dan ook echt iedere dag gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kocht in december het Naked palette in Londen. Eigenlijk ging ik voor Naked2 maar dat bleek maar vanaf februari in de winkels te liggen. Nu ik Naked heb, weet ik niet of ik Naked2 ook per se moet hebben. Ja ik wil het wel (duh!) maar ik weet niet of het echt nodig is. Ik heb bij Naked niet het gevoel dat ik iets mis ofzo...
  Maar ik hou het in mijn achterhoofd voor wanneer ik vind dat ik 'een extraatje' verdient heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi! Nu ja, 'nodig'... het is niet alsof ik totaal geen oogschaduw had en het palet écht nodig had. Maar ik ben er toch heel erg blij mee.

   Verwijderen
 3. Ik wil naked 2 zó graag, waarschijnlijk krijg ik 'm voro mijn verjaardag dus ik durf m zelf niet te kopen haha
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu koop ik hem zéker ! Sooo pretty !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zucht.. Prachtig seg! Ik wacht op een gelegenheid om hem aan te schaffen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ze allebei (de 2de dankzij een Amerikaanse vriendin die me het cadeau heeft gedaan) en ik heb ze altijd zeer dicht bij me in de buurt liggen ! Ze worden zeer frequent gebruikt. De highlightkleuren van beiden zijn erg mooi . Moest er een 3de versie komen , denk dat ik geen moment twijfel om die ook in mijn collectie te hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allebei !
  En ik ga ze ooit bestellen ook ! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hem gisteren ook gekocht in Maastricht bij de Sephora. Ben er wel erg blij mee, maar de verkoopster was oh zo behulpzaam weer ... NOT. Gelukkig dat ik me zelf wel kon behelpen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, maar goed dat je zelf thuis bent in beauty, dan! Gelukkig kom ik ook vaak behulpzame en vriendelijke verkoopsters tegen :)

   Verwijderen
 9. Inderdaad, ze zijn makkelijk te combineren, en ik vind ze perfect bij elkaar passen! Goede aankoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een prachtige pigmentatie! Ik heb nog geen enkel Naked Palette. Ik denk dat ik zou gaan voor het Naked 2 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze zijn idd een hele goede aanvulling op elkaar, veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt een prachtige kleuren en goede pigmentatie.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gorgeous! Mijn pakket van BeautyBay was uiteindelijk nooit aangekomen.. Tweede pakket verzekerd opgestuurd en gisteren belde de receptioniste van m'n werk dat het was toegekomen! Alleen jammer dat ik net nu ziek thuis zit... Wachten tot maandag ;) Ik had NAKED 1 nog niet, dus heb die eerst besteld..
  Loving this one too, dus even afwachten of ik m'n shopdrang kan bedwingen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb ze ook beide, ik vind ze ook eerder aanvullingen op elkaar. Prachtige kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ze zijn beide erg mooi ! Ik ben nog altijd aan het twijfelen of ik ze ga kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb de gewone NAKED maar ben desperate voor de NAKED2 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Prachtig maar ik vind ze toch nog te veel op elkaar lijken om ook 2 aan te schaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wauw wat prachtig vind ik de naked pallete !
  liefsx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. gisteren heb ik in maastricht het originele naked gekocht. nummer 2 gaat ook nog wel volgen denk ik it was so pretty en ik was heel de dag blij met mijn aankoop hihi, ik vind ze vooral handig omdat je er zo veel kanten mee op kan, voor een weekeindje weg heb je alleen dit pallet nodig en je bent klaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Reacties
  1. Via de website Beauty Bay! Maar je kan hem in Nederland of Frankrijk ook in de Sephora vinden.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig