21 februari 2012

ESTÉE LAUDER BACKSTAGE BEAUTY - THE NEW SMOKEY EYE


De make-up van de modellen op de Derek Lam Fall 2012 Fashion Show in New York was in goede handen: Estée Lauder Creative Makeup Director, Tom Pecheux, zorgde voor een prachtige look, die niet minder is dan the new smokey eye, met heel wat mooie producten uit de nieuwe lente- en ook al uit de komende najaarscollectie.Als model Liu Wen haar ogen sluit, geeft dat een prachtig effect. Het lijkt wel alsof ze heel weelderige wimpers heeft, veertjes bijna!

De nagels werden onder handen genomen door manicuriste Jin Soon Choi, zij gebruikte Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer in de kleur Nude Attitude.


Bekijk hieronder het backstage filmpje, waar Tom Pecheux ook wordt geïnterviewd door Emily Schuman, Estée Lauders nieuwe guest blogger (pssst, je kan je ook abonneren op het Estée Lauder YouTube-kanaal). Op de Estée Lauder website kan je niet alleen het filmpje zien, maar ook in detail te weten komen hoe je de look nu precies moet maken (klik op Derek Lam Show Fall 2012). Handig en leuk voor wie zelf aan de slag wil!


Wat vinden jullie van deze nieuwe smokey eye? 

Makeup: Tom Pecheux for Estée Lauder
Nails: Jin Soon Choi for Estée Lauder
Photos: Courtesy of Estée Lauder
Share:

6 opmerkingen

 1. De eerste make-up look vind ik zo mooi.
  Liefs, xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem prachtig! Alleen is de make-up van het onderste ooglid niet zo geschikt om te werken ... Maar je kan de look maken zonder de onderste-wimpers en dan voor savonds ze erbij zetten ;) Van dag naar avond look in een minuut :D

  http://cookiesxdreams.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een prachtig model is Liu Wen! Ook de look is echt supermooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! Haar ogen geven bijna licht :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met de ogen dicht vind ik het een mooi effect hebben, maar zo vind ik het toch iets te speciaal!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig