19 februari 2012

NIEUW BIJ ICI PARIS XL: ONLY YOU NAGELLAK!


Ze zijn daar goed bezig bij ICI Paris XL: een eigen douchelijn, een eigen verzorgingslijn, kwasten en nu ook eigen Only You nagellakjes! Ik spotte ze al tijdens mijn laatste bezoekje aan hun HQ, maar nu liggen ze ook echt in de winkels.In de aanbieding: 22 permanente kleurtjes, 5 seizoenskleuren en 3 verzorgingsproducten (base coat, sneldrogende top coat en een white french). Elk goed voor 10 ml en uitgerust met een breed kwastje.

De 5 seizoenskleuren voor de zomer zijn  Banana Split, Acid Love, Pink Kiss, Wasabi en Miss Bikini. Ik vind de namen zijn alvast erg leuk, dat maakt het lakken eens zo aangenaam!


Banana Split heeft twee laagjes nodig, de eerste laag was een beetje streperig, maar de tweede streek dat wel glad.


Ook twee laagjes voor Wasabi. Ik ben trouwens dol op sushi, al zie ik mezelf nog niet direct naar het werk gaan met deze groene, Japanse specerij op mijn nagels. Met Banana Split heb ik dat wel gedaan, op een of andere manier vind ik dit net iets draagbaarder, zeker in de zomer.


Hot Chili is de winnaar: fel, vrolijk en dekt in slechts een laagje!

Bij alle lakjes heb ik ook de Fast Drying Top Coat gebruikt. Hij werkt ietsje trager dan mijn Seche Vite, maar hij wérkt en dat is voor z'n prijs errrug fijn! De houdbaarheid van de lakjes is trouwens prima, na enkele dagen snak ik meestal toch naar een ander kleurtje en zolang houden ze het wel netjes vol.

En voor wie snel is, is er nog een leuk lanceringsaanbod: 3 Only You-lakjes voor € 9,95. Nice!

Only You nagellak - 10 ml - € 4,95 - verkrijgbaar bij ICI Paris XL
Share:

10 opmerkingen

 1. Ik vind Wasabi best wel een bijzonder en leuk kleurtje :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hot chili is een mooie kleur !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kleurtjes, ik ga binnenkort eens kijken.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Wasabi nog wel een leuk kleurtje! Ik had deze nagellakjes al zien staan in de Ici Paris XL. Heb me serieus moeten inhouden om er geen te kopen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wasabi is superleuk! Ik ben nu ook benieuwd naar die topcoat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ik ben toch wel benieuwd! Wasabi lijkt me inderdaad minder draagbaar. Doet me een beetje denken aan de Nicki Minaj Collectie van OPI, maar die is helaas ook niet voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hot chilly is héél mooi maar ik ben ook fan van Banana Split, echt een draagbaar geel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooi! Die laatste is echt prachtig! En dekkend in een laagje? Waauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben altijd wel fan van die bredere kwastjes dus ik zou ze nog wel een kans willen geven als ik mijn oog op een leuk kleurtje laat vallen :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig