2 februari 2012

MAKE UP FOR EVER STAR POWDER 926


Uitgezonderd een concealerpalet van enkele jaren geleden, had ik mij voorheen nog nooit gewaagd aan make-up van Make Up For Ever (MUFE). Ik kende het merk wel, maar voor zover ik weet, hebben ze enkel een winkel in Brussel (en een webshop, btw!) en daar kom ik nu ook niet elke week. Dus toen Peggy vroeg of ik voor haar dit Star Powder wilde testen, stemde ik uiteraard in!


Het Star Powder nummer 926 wordt op de webshop van MUFE beschreven als "iridescent beige". Als ik het zelf zou mogen beschrijven, zou ik zeggen dat dit het love child is van MAC All That Glitters en MAC Expensive Pink. Beide oogschaduws zitten al in mijn stash, dus het zal je niet verbazen dat ik nummer 926 ook een fantastische kleur vind.

Het is geen in your face-kleur, het zal voor veel mensen draagbaar zijn, en toch is het geen muurbloempje, want je kan hiermee echt de aandacht trekken naar je oog door de mooie glans die het geeft. 


Dit is een los pigment en dat kan voor veel mensen misschien een struikelblokje zijn, al vind ik het op zich wel gemakkelijk werken. Voor het gemak spray ik een beetje Fix+ op mijn kwast voor ik het Star Powder neem, dan heb ik ook geen last van fall-out.


De verpakking is simpel en strak en voor mij is dat zeker voldoende. Er zijn drie gaatjes waardoor het poeder vrijkomt, ik zorg er voor dat er wat poeder in het deksel ligt, dan kan ik daarin mijn kwast ook goed aandrukken, zodat het pigment er in blijft hangen. Dat maakt het aanbrengen ook weer gemakkelijker.

En de houdbaarheid? Die is prima! Ik gebruik steeds een basis (in dit geval MAC Painterly paint pot) en ik ben hier een hele dag en avond mee op stap geweest.

Trouwens, houd je vooral niet in... dit Star Powder is een mooie oogschaduw, maar ik wil dit ook gebruiken als higlighter over een matte blush. Lijkt me gewoonweg prachtig!


The look:
Bourjois Healthy Mix Serum foundation
MAC Painterly paint pot
MUFE Star Powder 926
MAC Buckweath
MAC Brule
Urban Decay Whiskey oogpotlood
MAC Blacktrack fluidline
MAC Golden bronzer
Chanel Blush Horizon de Chanel
MAC Fix+
Benefit Kiss You lipgloss

Make Up For Ever Star Powder 926 - 2,8 gr - € 17,25
Share:

10 opmerkingen

 1. Ik wist niet eens dat MUFE een winkel had in Brussel! Heb even Googled en die is blijkbaar niet zover van waar ik naar school ga :) tralalala :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze kleur jou echt heel mooi staan! Bedankt ook voor je fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een prachtige kleur!! Ook mooi aangebracht. Tijd om te ontdekken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mij doet het heel sterk denken een zo'n extreeù shimmer pigmentpotje van GOSH, Meringue denk ik dat het heette .. Maar MUFE zal wel fijner aanvoelen wsl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb ook twee Star Powders en vind ze super!!! Ohja, hun waterproof Cream shadows zijn hét van hét!! Zeker ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben geen pigment fan maar deze is toch wel verry pretty !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zag deze liggen en twijfelde of ik hem mee moest nemen.
  Jammer, nu ik hem zie had ik hem toch echt mee moeten nemen. Mooie kleur.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie ooglook heb je er mee gemaakt! Ik vind oogschaduw in vaste vorm handiger maar ik ben best onhandig en zo'n los poeder ligt dan overal. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben zelf niet zo handig met pigments, maar de kleur is echt prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat een prachtige look die laatste ;o zelf denk ik niet zo handig te zijn met pigments =/ Jammer ... Oefening baart kunst ??

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig