31 maart 2012

MY BEAUTYLOVES - MAART 2012Een geanimeerd filmpje deze keer: een paar dubbels (mijn editing skills hebben nog wat oefening nodig, lol!) en ergens op de achtergrond the boyfriend... Mijn excuses dat de camera af en toe uit focus is, ik kan die instellingen niet aanpassen, het focust automatisch. Ooit komt er een nieuwe camera maar nu even niet :)
Niettemin, enjoy!

Katy Perry Lashes by Eylure
Erborian BB Sleeping Mask
Erborian BB Cream
Philosophy Purity Made Simple Cleanser
Fekkai Highlighting Care Illuminating Cream
Pureology 4 Platinum
Chanel Blush Horizon de Chanel
Urban Decay Naked 2
Babor zomercollectie - mijn roze x oranje trend artikel
YSL Touche Eclat
Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara
Share:

10 opmerkingen

 1. je lipgloss is echt perfect afgestemd op de kleur van je blouse :D mooie look

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de Philisophy reiniger errrrg goed! Ben er helemaal blij mee! En dat de lashes goed zijn hebben we kunnen zien, dat paar stond je prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Seche Vite is echt geweldig hé ! Ik zou absoluut niet meer zonder kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Juist doordat veel merken tegenwoordig een gewone tinted moisturizer de naam van BB cream geven, kan ik me goed voorstellen dat je het verschil niet begrijpt... In principe zou BB cream niet alleen herstellende eigenschappen moeten hebben (daar werd ie nou eenmaal oorspronkelijk voor gebruikt), hij maakt je huid ook zichtbaar gladder en egaler. Het is dus echt iets anders en helaas zijn niet veel merken erin geslaagd dit over te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou met die Erborian nu een echte BB cream moeten hebben. Hij is erg fijn, maar ik heb bijvoorbeeld ook de Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer, die ongeveer hetzelfde doet (hydrateren, egaliseren, bevat SPF, ...) Vandaar mijn gevoel :)
   Dat neemt niet weg dat ik de BB cream wel fijn vind werken, al vind ik deze originele versie meer een basis voor onder mijn make-up omdat hij niet echt kleur geeft. Wat dan wel weer klopt met de bedoeling ervan, want in Azië leggen ze veel meer producten op hun huid dan wij hier doen.

   Verwijderen
 5. Wat een leuk filmpje! En mooie producten :-) Mooie make-up draag je ook, staat leuk met je blouse!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke favorieten ! Je bent zo mooi opgemaakt, echt vrolijk en zomers ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne favorieten, en wat ben je mooi opgemaakt! Vind je nagellak ook echt supermooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk filmpje en supermooie producten!
  En wat zie je er terug heel erg mooi uit, je make-up is echt super gedaan! Ik denk dat ik dat nooit zo mooi kan, ook al heb ik dezelfde producten ofzo :p

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zie je er lente uit! :-D heerlijk! Haarproducten zijn niet mijn ding maar je stelt ze wel erg leuk voor ;-) mss moet ik mijn mening herzien.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig