4 april 2012

BEAUTYLOVES GOES KATY PERRY


Unleash your inner Katy Perry! Of doe in elk geval een poging tot :D 

Iedereen weet dat Katy Perry fan is van valse wimpers. Op elke rode loper zet ze haar prachtige ogen daar extra mee in de kijker en daarom is zij ook de perfecte ambassadrice van Eylure. Ze lanceerde net haar eigen collectie glamour lashes. En ik? Ik ging haar achterna!

In totaal zijn er vier soorten wimpers, gaande van vrij naturel tot extravagant. En dan is het aan jou om te kiezen waar je zin in hebt. De wimpers en de verpakkingen stralen echt Katy Perry uit, vind ik. Het past gewoon helemaal bij haar persoonlijkheid en omdat ik weet dat zij altijd al valse wimpers droeg, vind ik het ook geloofwaardig dat net Katy Perry met een eigen collectie komt.


Sweetie Pie vind ik de perfecte starter lashes. Dit zijn ook de eerste wimpers die ik van deze collectie heb geprobeerd. Dat was op een zondagmiddag, toen we met enkele vrienden hadden afgesproken en we iets gingen eten. Dus het was zeker geen glamour event, maar gewoon een gezellige zondagnamiddag. Daarom koos ik voor deze wimpers, want ze blenden netjes in met je eigen wimpers en het lijkt alsof je hele mooie wimpers hebt of gewoon een supergoede mascara :)


Oh Honey! is al een trapje hoger. Iets meer wimpers, voller, een beetje flirterig, maar nog best doenbaar voor overdag.


Nog voller en daarom geschikter voor een avondlook, zijn de Cool Kitty wimpers. Deze droeg ik echter wel overdag, toen ik onlangs naar Antwerpen trok voor een dag vol fun en vertier :)
Hoewel de wimpers erg opvallend lijken, stonden ze erg mooi en had ik niet het gevoel dat ik met extreem zware valse wimpers rondliep. Ze blenden op hun manier ook goed in met je eigen wimpers. Ik kreeg er in elk geval een vavavoom-gevoel van!


En wil je echt voluit gaan voor luxueuze wimpers, ga dan voor Oh, My! Dit zijn dubbele wimpers en ik reserveer ze voor een superglamoureus feestje of voor wanneer ik me erg zelfverzekerd voel ;)
Hiermee kan je niet anders dan de aandacht naar je wimpers trekken, en ik denk dat iedereen ook wel zal zien dat het niet mijn natuurlijke wimpers zijn, maar ze zijn wel prachtig gemaakt.

Alle Katy Perry lashes zijn trouwens handgemaakt en erg zacht. Geen prikkende, plastieken wimpers, maar gewoon hele fijne, kwalitatieve, herbruikbare wimpers. Ook fijn: de lijm wordt meegeleverd, op de achterkant van het doosje staat nog eens stap voor stap wat je moet doen en in het doosje zit nog eens een bijsluiter.

Valse wimpers, hoe werkt dat? Enkele tips!

Eerst meet ik de wimpers af op mijn oog. Ik moet valse wimpers meestal een beetje inkorten, dus ik knip dan een stukje weg vanaf de buitenkant. Ik laat ze passen op mijn wimpers, zodat ze niet breder zijn dan mijn eigen wimpers.

Wat ook helpt, is de wimpers een beetje soepeler maken door ze wat heen en weer te bewegen (zonder ze uit te rekken). Zo kan je ze achteraf gemakkelijker en preciezer boven je eigen wimpers plaatsen.

Ik houdt de wimpers liefst vast met een pincet, breng de lijm aan en laat deze een 20-30 seconden drogen. Ik neem dan een handspiegel, en breng de wimpers aan terwijl ik naar beneden (in de spiegel) kijk, plaats de wimpers en druk dan de uiteinden lichtjes aan tot de lijm zich hecht.

Om zeker te zijn dat alles goed vast zit, druk ik nog even zacht langs de wimperlijn met een wattenstaafje en klaar is kees!

Het is in het begin even oefenen en de ene keer gaat het wat beter dan de andere, maar heel moeilijk is het niet. Mijn Eylure wimpers blijven ook de hele dag netjes zitten, tot ik ze er zelf af haal. En ook dat gaat gemakkelijk: je trekt ze er van af door zachtjes aan het uiteinde te trekken. Dit doet trouwens absoluut geen pijn.

Dan maak ik de wimpers proper, zodat er geen overtollige lijm meer aan vast hangt en mogen ze terug in het doosje voor een volgende keer.

Van sceptische gebruiker naar absolute fanaat, dat is in het kort mijn ervaring met deze Eylure Katy Perry wimpers.
Ik wil meer!

Katy Perry lashes created by Eylure - € 8,50 - verkrijgbaar vanaf maart 2012 bij Di
Share:

20 opmerkingen

 1. Ze staan echt mooi! Ik moet ze dringend ook eens proberen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woow, Sweety Pie ziet er zo mooi uit! Ik kan niet goed overweg met nepwimpers :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awel, het gaat echt gemakkelijker dan je denkt! En een beetje oefening doet al veel :)

   Verwijderen
 3. Vind ze allemaal heel erg prachtig! Die laatste wel wat heftig, indeed. Maar die eerste 2 gewoon mooi natural, maar tóch dat beetje extra <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, met die laatste ga ik niet gewoon naar de supermarkt :D

   Verwijderen
 4. mooi, vind de dramatische ook wel leuk :) Ik ga zondag ook weer aan de slag met nepwimpers voor een event

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi.
  Gebruik je ook de lijm die bij de wimpers zit of gebruik je andere?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De cool kitty lashes staan je echt prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb ze ook uitgetest, leuk review !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze echt prachtig! Leuk voor als het een keertje wat extra mag zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had gezien dat je ze bij UPR op had. ZO mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vond de wimpers die je in A'pen droeg erg mooi staan, en eigenlijk niet zo super opvallend. Zie zien er goed uit! Allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Als ik dit artikel lees, krijg ik opnieuw zin om met nepwimpers aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik moet ze nog steeds uittesten! Je tips komen dus zeker van pas! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt wel zeer mooi!! En zeker niet TE voor overdag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb ze gekocht voor samen 8,00
  Lashes en oh my vind ik het mooiste
  wel heb ik bij oh my dat het voelt alsof ik oogklepjes op mijn oogleden heb zitten,als ik mijn makeup eraf haal gaan de nepwimpers in een bakje water met makeup reiniger in en zijn ze weer klaar voor gebruik

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig