8 april 2012

LIFE BEHIND THE BLOG april 2012

Ik vind het altijd leuk om fotoverslagjes te zien bij andere blogs die ik volg, maar heb tot nu toe de boot altijd afgehouden. Geen idee waarom, maar nu had ik er wel zin in. De laatste maanden post ik iets meer foto's op Twitter (mijn oude Nokia werd na 6 jaar ingeruild voor een smartphone - ja, ook ik moest eraan geloven) en sinds kort is er ook Instagram voor Android, vandaar dat ik ook iets meer materiaal heb om te tonen :)


Eerste Instagram-fotootje!


Het laatste event waar ik heen ging, was van Kérastase, voor de lancering van hun Cristalliste-gamma. Een jongere lijn met een zalige geur, die zorgt voor zacht en luchtig haar. Alleen al de verpakking en de geur stemde mij goed gezind, blij dat de producten zelf ook meevallen :D


Ook de smaakpapillen werden verwend: macarons (de witte vond ik het lekkerst) en cupcakes!


Op de nagels: Dior Riviera. Ik breng altijd wat kleur mee naar kantoor :)


Andere office beauty: Rituals Ginkgo's Secret, Dior Addict Extreme Incognito en verstopt in mijn pennenbakje zie je nog een L'Oréal Paris Caresse-lipstick.


Een fotootje 's morgens: de eerste keer dat ik deze dr. brandt BB Cream gebruikte. Op de achtergrond zie je nog mijn Ikea geurkaars, Babyliss make-upspiegel en Ikea houders, waar al mijn penselen en potloden in staan.


Ik ben geen koffiedrinker, maar voor deze White Memories van Mockamore in Antwerpen maak ik graag een uitzondering: koffie met megaveel slagroom, nougat en caramel. Kan niet weerstaan!


Wat ik dan wel drink op dagelijkse basis, is thee. Liefst van al nog deze Twinings muntthee, de lekkerste muntthee in zakjes! Niet overal te krijgen, trouwens - booeeee!


Omdat ik niet kan gaan shoppen op hakken (ik kan dat uiteraard wel, maar dan beklaag ik het mij achteraf altijd) en ik ook niet altijd op platte schoenen wil gaan (calimero-complex, iemand?), kocht ik deze hippe sleehaksneakers in Antwerpen. Love them! Niet alleen omdat ze groter vallen en ik dus een elegant maatje 38 meekreeg in plaats van mijn gewoonlijke 39 (vrouwen en maten... zucht), maar ook omdat ze gewoon zalig zitten! Ik kon niet wachten om ze aan te doen, dus in de trein op weg naar huis wisselde ik even van schoenen. De vrouwen in mijn buurt moesten lachen, alsof ze zichzelf in mij herkenden, lol!


Kwasten wassen, het hoort erbij. Niet mijn favoriete bezigheid, maar af en toe moet het gewoon.


Het geweldige La Mer-assortiment bij Parfuma in Antwerpen. Ik ging er heen voor een gelaatsbehandeling en kwam make-uploos maar met prachtige huid terug buiten! 


Ik trok altijd al veel foto's van eten. Mijn vrienden vinden dat interessant grappig, ik vind het gewoon een manier om een fijne herinnering op te slaan. Hierboven zie je een noedelgerecht dat ik in Antwerpen at.


Mijn verwende kat, Tigra. Ze kan superschattig zijn als ze dat wilt, maar af en toe is het een echte deugniet.


Ze zit ook heel graag in kartonnen dozen en plastieken zakken. Die dingen hebben toch een geweldige aantrekkingskracht op haar! Hier besnuffelt ze een doos waar net haarproducten in werden geleverd.


Deze Matrix-producten zaten in de doos en ik kan het haar niet kwalijk nemen dat ze er maar aan bleef snuffelen, want de haarproducten zelf roken héérlijk!


Als ik in Antwerpen kom, moet ik ook altijd even langs Starbucks. Ik hoop stiekem nog op een filiaal in Hasselt, al zijn er intussen heel wat andere koffietenten geopend in mijn provinciale hoofdstad.


Een van die plekjes is Coffee Cafe. Ik nam een witte chocolademelk met nougat en marshmallows en een mega-brownie.


Laatst waren we in de Ikea, waar we deze zetel spotten. Zou mooi in ons huis passen!


Nog meer eten: bij Burger Lounge in Hasselt eet je lekkere, verse hamburgers met yummie frietjes! Ik koos voor de Double Whopper met frietjes, alleen doen als je grote honger hebt :)


Een volledige Zara-outfit! Ik ga graag de Zara binnen, de laatste tijd vind ik hun collectie weer heel mooi, maar soms kan ik er ook echt niets vinden dat mij aanstaat.


De eerste Nederlandstalige Vogue moest ik ook even kopen. Wordt waarschijnlijk niet mijn favoriet, ik denk dat ik meer een Feeling-lezeres ben...


Gespot in Antwerpen: nieuwe MAC-collecties: Très Cheek en In Extra Dimension. Er waren ook wat producten over van Shop/Cook en van Chen Man.


Toen ik in Antwerpen was, was het bovendien National Glamour Day. Met je Glamour kreeg je in verschillende winkels een bepaalde korting. Bij Rituals wisten ze echter van niets, en hoewel het duidelijk zo gepubliceerd was in de Glamour en op hun website, kreeg ik er geen korting. Jammer!


De meest fantastische taart die ik gezien heb, deze van Babor x Silhouette. De details waren echt ongelooflijk goed bedacht en uitgevoerd!


Dit is trouwens mijn nieuwe Silhouette-zonnebril: een mooi (en unisex) pilotenmodel. Ik hoop dat ik hem nog vaak kan gebruiken, dus die zon mag snel terugkomen!


Nieuwe vrouwendeo van Axe! Ik herinner mij nog de zalige geur van Axe Africa, in mijn tienerjaren was dat mijn favoriete mannendeo. Nu hebben ze dus een vrouwendeo, Axe Anarchy For Her, die ruikt naar een mengeling van bramen- en perenextract, gemengd met het parfum van bloesems, vanille en musk.

Hopelijk vonden jullie het leuk om eens wat random/persoonlijke foto's te zien?
Fijne zondag en voor wie het viert, ook nog een fijne Paaszondag!
Share:

22 opmerkingen

 1. Superleuke post!! Moet je meer doen :)
  De outfit is superleuk, de schoenen klinken superhandig, ik wil er ook zo'n gelijkaardig paar om als ik een volledige dag op stap ben, en je nagellak is supermooi!
  Ps: love the kitty :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, zulke fotoposts, kan ik me echt mee vermaken :D
  Echt leuk om te zien bij jou blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke post! Mijn kat Pixie is ook helemaal gek van kartonnen dozen.
  Even over de Glamour: is dat geen Nederlands blad? Misschien gelden de kortingen enkel in NL?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad een Nederlands blad, maar voor sommige winkels gold de korting ook in België en dat stond het aangekruist dat je het ook in Belgische vestigingen kon gebruiken, zoals je ook op de foto kan zien. In de WE bijvoorbeeld, heb ik de korting ook gekregen.

   Verwijderen
  2. Dan is het best wel een fail van Rituals. Jammer dat er altijd zo moeilijk wordt gedaan over kortingen waar je recht op hebt.

   Verwijderen
 4. Joepie, ik hou van fotoposts! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen ! Je Zara outfit vind ik erg mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuk om te zien! krijg weer honger van alle lekkernijen... :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk post ! Ik neem graag een kijkje in andermans leven, stalker much ;-) ! Mooie outfit van de Zara, ik paste het rokje ook en het stond me langs geen kanten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooi foto overzichtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het gedrag van jouw kat is zo herkenbaar. Die van mij doen dat ook! Vooral met zakken en dozen van Lush, dan worden ze helemaal verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's!
  Tigra lijkt mij zo'n schattige poes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. die cupcake! en wat een grappige kat :) de mijne is ook altijd zo nieuwsgierig

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om te zien! Die koffie's zien er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superleuk om te zien! Can't wait for more :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Moet je inderdaad vaker doen :) (aleja, mag he ;-) your blog, your choice) Voelt zo net of jij was één van de weinige Belgische Bloggers die ik alleen kende via beauty posts (en iets persoonlijker uit je favorieten-filmpjes natuurlijk!) love! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ahahaha, dus jij bent ook bekeerd tot Instagram ;)
  Bij mij is het juist andersom: mijn Iphone is gestolen, dus ik gebruik weer mijn antieke Nokia, dus geen Instagram voor mij helaas =))

  OMG, Tigra is zooooooooooo cute =)))

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ok that's it! Ik wil naar de burger lounge, en liefst vandaag nog hahaha x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hasselt is awesome !
  Coffee cafe is echt SUPERSUPERlekker en burger lounge is idd ook lekker, zeker de veggieburgers nom nom

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig