13 april 2012

BEAUTYLOVES TEST: PARFUMA BEAUTYCENTER x LA MER FACIAL

Elke keer ik een gelaats- of lichaamsbehandeling laat doen, neem ik mezelf voor om met de regelmaat van de klok tijd te maken voor zo'n verwenmoment. Jammer genoeg blijft het meestal bij goede voornemens, want het gebrek aan tijd / veel werk / het leven / drukke agenda (schrappen wat niet past) zorgt er meestal voor dat ik mijn goede voornemens laat varen en máánden later nog eens denk aan deze of gene fantastische behandeling. Herkenbaar?


Mocht je je goede voornemens toch in daden willen omzetten, kan ik Parfuma's Beautycenter van harte aanraden! Ik ging op een vroege zaterdagmorgen make-uploos (wel... oké, dan, zo goed als make-uploos. Ik had toch echt wel een beetje mascara nodig. Ik ging wel naar 't Stad hè!) richting Antwerpen voor een uurtje pure verwennerij met The Revitalising La Mer Facial (± 55min - € 95,00). Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten, maar de beschrijving liet mij alvast verlangen naar meer:
De gelaatsbehandeling doordrenkt uw huid met energie en laat haar natuurlijke vitaliteit ontwaken. De behandeling begint met een diepe reiniging waardoor uw huid weer puur en fris aanvoelt. Uw huid wordt verfijnd door een combinatie van zeekwarts met puur diamantpoeder, waardoor er een gladde, zachte en soepele teint wordt onthuld. Wij vervolgen de reis met een energiebrengende gelaatsmassage, die de circulatie stimuleer om zo de vitaliteit van binnenuit de laten ontwaken. Een royale hoeveelheid Crème de la Mer doet u genieten van alle vitale voordelen van deze gelaatsbehandeling. Uw handen worden getrakteerd op een therapeutische massage die zich richt op de drukpunten die een gevoel van welzijn bevorderen.
Parfuma biedt natuurlijk meerdere behandelingen aan, maar ik koos voor The Revitalising La Mer Facial omdat ik het gevoel had dat mijn huid in deze lenteperiode wel wat energie en vitaliteit kon gebruiken. Het was bovendien een leuke manier om voor het eerst kennis te maken met de producten van het befaamde La Mer, omdat bepaalde producten die in de behandeling worden gebruikt, aan jouw huidtype en wensen worden aangepast.


Ik kwam toe in de vestiging van Parfuma op de Antwerpse Eiermarkt, en mocht mij meteen begeven naar het Beautycenter. Ik mocht plaatsnemen in een rustige, gedempte en warme cabine (niets zo onaangenaam als een behandeling in een koude kamer). De behandelingsstoel werd helemaal gemoduleerd op mijn maat en had zelfs de optie zetelverwarming, interessant weetje voor de koukleumpjes onder ons :)

Mijn huid werd eerst heel uitgebreid gereinigd met The Cleansing Foam, een reinigingsmousse die de huid reinigt en tegelijk de voedingsreserves aanvult. Met wattenschijfjes werd daarna mijn huid gerevitaliseerd met The Tonic.

Een peeling hoort er ook bij: hiervoor werd The Refining Facial (een peeling met diamantpoeder, gaf mij achteraf nog een mooie glow) gemengd met The Cleansing Foam, zo kreeg heel mijn gelaat, hals en decolleté een echte dieptereiniging.

Vervolgens werd er een masker aangebracht met onder andere The Radiant Infusion, die zorgt voor een stralende, heldere en gladde huid. Mijn lippen werden tegelijkertijd ingesmeerd met een royaal laagje van The Lip Balm. Terwijl het masker en de lipbalsem werkten, genoten mijn handen en armen van een weldoende peeling met The Body Refiner (de grote broer van The Refining Facial, ook met diamantpoeder) en werden ze daarna ingemasseerd met The Body Lotion, een rijke lotion die het vocht vasthoudt in de huid.


Zeker het vermelden waard: de daaropvolgende fantastische gelaatsmassage! Wat zeg ik, niet alleen mijn gelaat, ook mijn hals, decolleté, schouders en schouderbladen mochten meegenieten. Za-lig! Terwijl ik eraan terugdenk, kan ik dat zaligmakende gevoel meteen terug oproepen - 't is de moeite, ik verzeker het u. Je bent bij Parfuma letterlijk in bekwame handen :)

De behandeling eindigt met de dagverzorging: The Eye Balm werd aangebracht rond de oogomtrek, ik kreeg The Moisturizing Lotion als dagcrème (geschikt voor de normaal en normaal tot droge huid) en sloot af met The SPF 18 Fluid Tint in Licht, een UVA/UVB-bescherming met flatterend lichteffect.

Ik ging helemaal ontspannen, gehydrateerd en gerevitaliseerd terug naar buiten en kon de rest van de dag nog genieten van een shopsessie. Mijn huid voelde uren later nog steeds erg gevoed aan en ik vond het niet eens erg, zo zonder make-up door Antwerpen struinen. Wil je iemand (jezelf) verwennen, of zoek je een fantastisch cadeau om te geven, dan is deze behandeling een zeer gesmaakte keuze.

The Revitalising La Mer Facial is dankzij Parfuma toch een van de meest fantastische gelaatsbehandelingen die ik in mijn beautycarrière mocht meemaken, eentje die zeker voor herhaling vatbaar is!
Share:

12 opmerkingen

 1. Lijkt me een heerlijke behandeling <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, die klinkt erg fijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herken dat 'oh, zo'n behandeling, dat moet ik vaker doen, pure me-time' en dan ben je ineens een half jaar verder. Jammer dat 't zo ver is naar Parfuma, anders stond ik ginder al ongemaquilleerd te trappelen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zo genieten en ontspannen en er daarna ook nog eens geweldig uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh dat klinkt erg fijn! En wat een heerlijke foto's van La Mer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah, heerlijk! *^_^*
  Ik was er nog vorige week in Antwerpen en ik ging ook langs "Parfuma", even aan de Tom Fords ruiken ;) Ik vind het echt een supertoffe winkel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt super.. spijtig dat Antwerpen niet dichter bij de deur is :s

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou het ook vaker moeten doen eigenlijk, kan echt ontspannen zijn. Ik geloof dat je ook van limburg was? dan kan ik je mijn vorige werkplaats alvast aanraden: de spa op het 5de verdiep van het carbon hotel in genk, geweldige gelaats en massages!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fantastische behandeling lijkt met dat! Ik kan me voorstellen dat je enorm hebt genoten ervan!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig