20 mei 2012

FILMPJE: STASH MEI 2012Toen ik op Twitter om suggesties vroeg om een filmpje op te nemen, kwam de vraag om een stashfilmpje, dus here it is! Een beetje rommelig en niet allemaal zo netjes als ik het zou willen, maar ik kamp momenteel met wat plaatsgebrek. Binnen enkele maanden zou dat moeten beteren (verhuis! Badkamer!), dus dan komt er misschien wel een vervolgfilmpje op. Stash, the sequel, of zoiets :)
Share:

17 opmerkingen

 1. Leuke stash! die kaars van Ikea ruikt idd niet zo sterk, jammer:p Verder heb je heel veel goede producten die ik ook wel zo willen toevoegen aan m'n stash!:) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb ook al gezocht achter die summerbody van Garnier, omdat ik die gezien had in een youtube filmpje van een Britse blogster. Ik denk dat hij niet verkrijgbaar is in ons belgenlandje...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je toch een prachtige stash zeg. Allemaal mooie merken. Poeh #jaloers hihi!
  :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb eens gegoogled naar die Summer Body, denk dat je hem in Nederland wel kan vinden! Nu wil ik die trouwens ook wel testen ;) Leuke stash heb je, vooral dat MAC palette! :) Ben benieuwd hoe je het gaat indelen als je je eigen badkamer hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke stash heb je ! Ben al benieuwd naar hoe je het gaat doen in je nieuwe huis !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooh ik wist niet dat de onderkant van MAC paletjes eruit kan. handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh leuk.. een stashfilmpje :-) Leuke stash! En dat plaatsgebrek is zoo herkenbaar! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou van stash filmpjes ahah leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben altijd super blij met jou filmpjes! Blijf ze vooral maken, ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke stash! Ik heb ook alles verdeeld over verschillende plaatsen, vind ik zelf ook heel vervelend! binnenkort kijk ik voor een toilettafel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een prachtige stash heb je! Ik heb ook sinds kort een MAC Palette en ben er heel blij mee!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nu ben ik al drie keer aan je filmpje begonnen, en iedere keer storen ze mij, de telefoon, dan Poekie,...ik ga van't weekend op mijn gemak kijken maar van wat ik zie..pretty much nice stuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het weer een superleuk filmpje en het plaatsgebrek stoort mij helemaal niet :) lekker realistisch. Door jou ben ik ook geneigd om een filmpje te gaan opnemen. Ben alleen nog niet helemaal overtuigd van het onderwerp en hoe ik het ga aanpakken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wil je eens een filmpje maken over dat palette dat je zelf hebt samengesteld?

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig