23 mei 2012

DOUCHEPRODUCTEN VAN DE WEEK

Omdat ik niet altijd alles in mijn filmpjes zet (met het risico om anders My BeautyLoves te verlengen tot heuse films van anderhalf uur), leek het me wel leuk om af en toe eens de producten uit te lichten die ik op dat moment gebruik. Dat kunnen doucheproducten zijn, haarproducten of iets anders. Deze keer: doucheproducten!Ik doe niet echt aan Project 10 Pan, maar ik probeer wel om mijn producten op te maken. Ik heb het natuurlijk wel geprobeerd, zelfs met Project 15 Pan! Project Pan is een beautyprojectje waarbij je een bepaald aantal producten uitkiest die je volledig opmaakt vooraleer je nieuwe producten mag kopen. Daarom kies ik regelmatig een bepaalde douchegel of bodylotion die ik dan volledig gebruik, kwestie van ooit door al mijn tubes en pottekes te geraken en niet voor eeuwig met overvolle kasten te zitten.

Deze keer is het de beurt aan Blicious Cell Hydrating Body Wash (250 ml - € 28,00 maar op hun website kost hij nu € 19,00) en Rituals Zensation (200 ml - € 7,90). De eerste heb ik al een hele tijd en het wordt gewoon tijd dat ik hem opmaak, de tweede vind ik superlekker (het is de douchevariant van mijn Holy Grail body lotion, Rituals Magic Touch), maar heeft een beetje een vervelende drukknop. Volgens mij heeft Rituals onlangs de knoppen veranderd en dat is maar goed ook. *knijpt zichzelf half dood om haar doucheschuim uit de bus te krijgen*


Normaal gezien zou ik het dus bij deze twee houden, maar toen ik Kneipp Passievrucht-Grapefruit (200 ml - € 4,99) rook, viel ik half in katzwijm. Yummmm! Perfecte zomerse, happy geur en helemaal geen sinaasappelgeur (waar ik het niet zo op heb in mijn verzorging). Hij is zoet genoeg maar tegelijkertijd opwekkend en fris. Ik denk dat heel veel mensen dit een zalige douchegel zullen vinden. En voor wie er niet genoeg van krijgt, is er ook nog een hele collectie in dezelfde geur, met badschuim en -olie en massageolie. Op de twee oliën moet je wel nog even wachten, trouwens, die komen er binnenkort pas aan.


Voor na het douchen heb ik een fruitige optie en een neutrale optie, afhankelijk van waar ik zin in heb en welke douchegel ik voordien heb gebruikt. The Body Shop Body Butter in Passion Fruit (200 ml - € 17,00-ish) geeft me mijn zoetfrisse fix. Ze krijgen nu trouwens allemaal een nieuwe verpakking, maar gelukkig blijft de inhoud dezelfde! Ze stellen nooit teleur, smeren zalig en zijn eigenlijk ook wel gewoon een cultproduct.


Topiderm Magnesomen Emulsie (200 ml - € 11,45) is dan weer het andere uiterste: een sobere verpakking, een lichte, vloeibare lotion die niet te veel geur afgeeft (voor mijn neus dan toch), maar daardoor wel heel erg compatibel is met al mijn douchegels. Deze lotion maakt gebruik van de 'liquid patch' technologie, waarbij kleine druppeltjes zich met de volledige huid vermengen, ze hydrateren en geen plekken overslaan. Het is een natuurlijk product dat geschikt is voor alle huidtypes en volgens mij geldt dat zeker ook voor gevoelige huidjes.
Hij trekt net ietsje sneller in dan zo'n body butter, als ik weinig tijd heb, ga ik voor de Topiderm-lotion. Op hydratatie moet je absoluut niet inboeten, dus win-win!
Ook de flacon is gemakkelijk; ik had eerst mijn bedenkingen bij de drukknop (met name dat de lotion er niet gemakkelijk uit zou komen), maar dat is absoluut geen probleem. Die laatste restjes krijg je er zeker goed uit, desnoods zet je de fles op zijn kop, wat perfect kan :)
Ik zag op hun Facebook-pagina dat je er tot 31 mei een exemplaar van kunt winnen, dus je weet wat te doen!

Wat staat er nu bij jullie in de douche?
Share:

11 opmerkingen

 1. Die Kneipp douchegel lijkt me heerlijk!
  Bij mij staat er nu een H&M lemon douche gel in de douche <3 Love lemon!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je hebt me benieuwd gemaakt naar de passievrucht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kneipp is zo heerlijk, die staat hier nu ook in de douche!!!
  En van Rituals ben ik ook altijd tevreden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zelf vind ik kneipp altijd heel lekker.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De douchegel van Kneipp klinkt echt super !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Kneipp douchegel ruikt zooo lekker!!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die Kneipp douchegel staat bij mij ook in de douche samen met de citroenvariant. Je wordt er echt wakker van 's morgens :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wissel graag af tussen REN, Kneipp en Rituals...
  Hangt een beetje af van m'n humeur :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Rituals is heerlijk onder de douche :-) Ik heb ook een aantal varianten van die bussen gehad en die dop is idd waardeloos haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb dat probleem ook he met de doppen van Rituals douchegels :) Maar gelukkig zijn ze wel heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig