1 mei 2012

GUERLAIN SHINE AUTOMATIQUE + swatches!
De huls van Guerlain's Rouge Automatique kende ik al, met een handbeweging krijg je de lipstick uit de huls, zo eenvoudig is het! Maar dit jaar brengt Guerlain Shine Automatique, een serie van 12 tinten in dezelfde, praktische huls, die gekenmerkt worden door hun sappige kleurtjes, parelmoerdeeltjes, transparantie en hydratatie.


Het kleurenpalet (rood, roze, oranje en beige) is erg divers en hoewel de lipsticks er in hun tube vrij fel uitzien, geven ze op de lippen een ultraglanzende transparantie weer. Ze zijn superfijn om aan te brengen en je kan ze een beetje opbouwen. Door hun textuur moet ik ze na een tijdje wel terug aanbrengen (een maaltijd overleven ze bijvoorbeeld niet), maar dat is op zich geen probleem.


Ik vind het stuk voor stuk prachtige lente- en zomerkleurtjes. Mijn favorietjes? Geen gemakkelijke keuze! Ik ga voor Rose Pompon en Extrait de Rose, al komen de andere vier heel erg dichtbij die favoriete plaatsen!

200 Sous Le Vent

220 Pour Troubler

240 Pamplelune

262 Extrait de Rose

263 A la Parisienne

264 Rose Pompon

Welke is jullie favoriet?

Guerlain Shine Automatique - 12 tinten - € 35,07 - verkrijgbaar in de parfumerie
Share:

16 opmerkingen

 1. Pour Troubler staat jou nochtans ook heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn allemaal prachtig. En de verpakking, leuk leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. pour Troubler! Maar waarschijnlijk omdat deze het meest pigment afgeeft:) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, A La Parisienne is gorgeoous!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw prachtig! Pour Troubler is mijn favoriet :-) De rest vind ik een beetje licht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, the pretty!!
  De eerste en de laatste zijn mijn favorieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze allemaal mooi! Pamplelune is soo pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat een lieve kleurtjes allemaal! Rose Pompon is wel mijn favoriet denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. tof dat je ook een swatch op de lippen toont, zegt veel meer vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig