2 mei 2012

REMINGTON & A HAIR HOW TO


Ik schreef net nog over luchtige, jonge en hippe kapsels, dus 't werd tijd dat ik de daad bij het woord voegde. Het kwam goed uit dat ik de Remington Pro Soft Curl mocht testen, want niets zo glam als prachtige, krullende lokken. Gossip Girl indachtig, ging ik voor een versie met losse krullen en een beetje volume op de kruin. Yes, I speak hairdressers, lol!


En dat treft, want de Remington Pro Soft Curl is speciaal ontwikkeld voor losse, natuurlijk vallend krullen. Bij deze 25 mm krultang regel je zelf de temperatuur (van 130 - 220°C) op basis van je haartype en hoef je slechts een half minuutje te wachten voor je kan beginnen. Ook fijn: hij ligt goed in de hand en is wereldwijd te gebruiken dankzij het wereldwijde voltage. Scheelt weer wat hulpstukken in je bagage :)


Mijn arsenaal van de dag: een borstel, een haarklem en een haarbeschermingsproduct (in mijn geval Fekkai Advanced Highlight Care Illuminating Cream). Om af te werken: enkele schuifspeldjes en een bus haarlak naar keuze. Dit busje Elnett Satin volumespray zat ook in de Remington-doos en daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt.

Ik zette de temperatuur op 160°C en kon inderdaad na pakweg een minuutje aan de slag. Ik heb het niet getimed, ik weet alleen dat ik de Fekkai crème nog niet in mijn haar had gesmeerd, en dat ik mij moest haasten.

Het is eigenlijk poepsimpel: je klemt je haar vast en werkt vervolgens per sectie af. Een lok haar in de krultang rollen, 10 seconden wachten, dan rustig afrollen en loslaten... en daar is de perfecte losse krul! Wel je graag nog lossere krullen? Neem dat gewoon dikkere lokken per keer of borstel je krullen achteraf een beetje uit.


Tot slot even fixeren met de haarlak en klaar! Ik heb mijn voorste lokken dan nog achteraan vastgezet met enkele schuifspeldjes, voor de rest ben ik er van afgebleven en bleven de krullen de hele dag mooi zitten. Voor een eerste keer vind ik het zeker geen slecht resultaat; dit is een ideale krultang voor de occasionele krultanggebruiker en dat voor een zeer deftige prijs.

Meer info over Remington vind je op hun website en Facebook-pagina.
Remington Pro Soft Curl - € 34,99 - verkrijgbaar bij zowel de grotere als de betere elektrozaak
Share:

21 opmerkingen

 1. Wauw, je haar ziet er echt prachtig uit , zo gekruld!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. moooi ! Ben zelf een grote kluns met de krultang.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Ik ben alleen een ramp met zo'n dingen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi resultaat! Geniet van je krulletjes ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt mooi je haar zo in krullen !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn god, dat is extreem mooi! Ik wil het al eeuwen proberen maar raak niet over mijn angst voor een gigantische teleurstelling of in het beste geval een zielig hoopje uitgezakt spul binnen het kwartier :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon een keer proberen! Het ergste dat kan gebeuren, is dat het mislukt en dan kam je het uit of steek je het op. En wie weet, valt het wel mee!

   Verwijderen
 7. Het lijkt mij een fijne krultang.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan dus ook niet met een krultang overweg, maar jij duidelijk wel. Gorgeous!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo mooi met die krullen :D Je lijkt er ook jonger mee -niet dat er anders oud uitziet ofzo :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. net een bruidje zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je ziet er mooi uit!! Ik ga er dit weekend ook eens mee aan de slag!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohh heel mooi! Ik ben zelf niet zo'n held met een krultang met klem, gebruik zelf meestal mn curling wand

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw!! Je haar is echt prachtig met die krullen erin!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig