27 mei 2012

MYTHIC OIL NIEUWS!


Bijna een jaar geleden maakt ik voor het eerst kennis met L'Oréal Professionnel Mythic Oil. Helemaal hooked, was ik, aan deze afwerkingsolie. En ik ben blijkbaar niet de enige, want wereldwijd worden elke minuut maar liefst drie Mythic Oil producten verkocht. Zelf zit ik intussen al aan mijn tweede flesje.

Ik begin dan ook direct met het goede nieuws: Mythic Oil wordt goedkoper! Hij wordt zo'n zes Euro goedkoper, wat zeker een mooie prijsdaling is.


Maar er is nog meer goed nieuws: de Mythic Oil-lijn breidt uit en wordt een heilige drievuldigheid ;)


Heb je gekleurd haar, dan kan je nu ook beroep doen op Mythic Oil Colour Glow Oil. Deze bevat lijnzaad- en cranberry-olie, dat de glans in je haar een boost geeft voor de brushing of bij de afwerking en het haar beschermt tegen zonnestralen met een UV-filter. Good stuff om je kleur langer mooi te houden, waarbij een à twee pompjes volstaan :)


Ladies and gents met fijn tot normaal haar, kunnen ook Mythic Oil Milk proberen om hun inner Cleopatra op te roepen, een melkspray die verrijkt is met proteïnen en die je haar dus verstevigt. Deze lichte melk bevat koninginnebrij en passiebloemolie en zorgt daarmee voor een intense hydratatie (ontwart direct je haar) en verzorging voor de brushing. Van de melk neem je vier à vijf pompjes, maar je kan hem ook als afwerkingsproduct gebruiken, zodat je gespleten punten terug soepel en hersteld worden.

Er is dus geen excuus meer om niet aan de Mythic Oil te gaan,
want er is nu voor elk wat wils!

Mythic Oil - verkrijgbaar bij L'Oréal Professionnel-kappers
The Original Mythic Oil - 125 ml - € 19,00
Mythic Oil Colour Glow Oil - 125 ml - € 19,00
Mythic Oil Milk - 125 ml - € 19,00
Share:

13 opmerkingen

 1. Maakt deze je haar een beetje vettig zoals een serum of trekt deze in het haar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij totaal niet. Het is de enige olie die ik op mijn haar kan gebruiken zonder dat ze vettig worden. Echt een zalig product!

   Verwijderen
  2. Zoals Margot ook al zei, krijg ik er geen vettig haar van. Ik houd mij aan de voorgeschreven hoeveelheid en dan blijft je haar er mooi uitzien, zonder een vettige boel te worden. De Mythic Oil haarolie is een echt afwerkingsproduct en is op dat vlak toch een beetje anders dan andere oliën die je voor de shampoo gebruikt.

   Verwijderen
 2. Ooh, die milk wil ik zeker eens proberen! Olie werkt echt as a charm op mijn haar :) Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blij datie iets goedkoper is geworden !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb enkel nog maar de 'gewone' getest, de andere staan nog te wachten... Ben benieuwd! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben heel erg benieuwd naar de Mythic Oil Milk! Wat fijn dat ze goedkoper zijn geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben in ieder geval erg blij met dit nieuws! Ik ga proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat leuk dat de lijn uitbreidt ! Ik koop hem wel veel goedkoper dan €19, ik heb hem rond de 12 euro betaald denkik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dat is interessant! Mag ik vragen waar je hem koopt? Ik denk dat veel lezers dit wel een fijne tip zouden vinden :)

   Verwijderen
  2. In Turnhout, Kappersboetiek van den Broeck. (kwakkelstraat 170, Turnhout). Hele leuke winkel trouwens ! Ze verkopen ook producten van Wella, Schwartzkopf, Goldwell, enz.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig