25 mei 2012

ZONNEKLAAR?


Yes, yes, hier heb ik op gewacht! Een zonnig weekend! Daar hoort natuurlijk zonnebescherming bij.


Yummie zonnebescherming, waarom niet? Corine de Farme heeft een hele lijn die je meesleept naar tropisch witte stranden, dankzij de kokosolie en tiarébloemen uit Tahiti. Een echte strandgeur!
Vorig jaar kocht ik al mijn eerste flesje van Corine de Farme, Bruinende Olie. Daar zat geen zonnefilter in, dus gebruikte ik die bovenop andere zonnebescherming. Ik weet niet meer precies hoeveel ik hiervoor betaalde, maar het was volgens mij minder dan 5 Euro. Dat is zeker het fijne aan deze producten, ze zijn erg budgetproof!


Dit jaar heb ik drie nieuwe producten, waaronder de Beschermende Droge Olie SPF 30. Deze is ook verrijkt met het Monoïparfum uit Tahiti, is waterbestendig en beschermt je dus ook tegen de zon. Zo heb je de voordelen van een olie en de voordelen van de SPF!


Voor een sneller resultaat is er Uiervet met bruinversneller, ook met dezelfde Monoï-geur. Dit product stimuleert de aanmaak van melanine en zorgt ervoor dat je sneller bruint; tegelijk is het ook hydraterend, dus je kan je kleur langer behouden. Hier moet je wel mee opletten, want het bevat geen zonnefilter, dus vergeet zeker je zonnebescherming niet!


Na het zonnen smeer je uiteraard een aftersun. Corine de Farme heeft een Hydraterende en verzachtende aftersunmelk, die alweer heerlijk ruikt. Deze melk is superzacht en helpt je bruine kleurtje langer behouden.


In de categorie luxueuze zonnebescherming vinden we Guerlain Terracotta Sun Blondes een sun moisturiser en tan booster met SPF 30. No worries, hij is er ook in Brunettes met SPF 15. Dit is een hydraterende zonneverzorging en bruinversneller in een die je gebruikt op gezicht en lichaam. Daarnaast bevat hij ook een Natur' Detox complex, die de stadsmeisjes beschermt tegen de schadelijke effecten van milieuvervuiling. Het is een compacte tube van 110 ml die ik nog best handig vind voor in de handtas. Hij neemt niet te veel plaats in en is sleek genoeg om uit te halen op een terrasje :)


Dit is een echte zonnecrème, dus een dikkere crèmesubstantie die niet zo dun is dat je er niet naar moet omkijken, maar toch vlot uitsmeert. Hij ruikt wel superlekker! Ik ruik een bloemige geur, volwassen, luxueus en gesofisticeerd. In tegenstelling tot de Monoï strandgeur, vind ik dit een stadsgeur. Beetje vreemd onderscheid, maar ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel?

Ik kan niet wachten om deze producten te kunnen gebruiken!
Fijn weekend!

Corine de Farme - verkrijgbaar bij Kruidvat
Beschermende droge olie SPF 30 - 150 ml - € 9,95
Uiervet met bruinversneller - 150 ml - € 5,54
Hydraterende en verzachtende aftersunmelk - 150 ml - € 7,99 

Guerlain Terracotta Sun Moisturiser Tan Booster - 110 ml - € 38,00 - verkrijgbaar in de parfumerie
Share:

12 opmerkingen

 1. Oh toevallig! Ik ben gisteren mijn zonnebrand inkopen gaan doen, heb nog even getwijfeld over dat merk maar uiteindelijk toch voor loreal gegaan omdat daar een actie op was bij kruidvat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat uiervet lijkt me niet zo prettig. Die olie & aftersun wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm ik verlang er zo hard naar om op het strand te gaan liggen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De producten ruiken echt heerlijk vind ik !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het weer is eindelijk zoals het zou moeten zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Can't wait to try them!:D helaas ben ik nu volop aan het blokken (jouw blog lezen hoort bij m'n pauze, haha;)) en zit zonnen er nog niet in voor mij. Leuk artikel!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan niet wachten om zonnebrand te gaan kopen haha! want egt vaak gebruik ik het niet.. zou niet mogen maarja :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt goed! Ik ben ook zo blij dat de zon eindelijk heerlijk schijnt!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb er vandaag nog voor gestaan in het Kruidvat maar heb toch niets meegenomen. Nu heb ik wel spijt! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijke en zomerse producten!!
  Die guerlain klinkt ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer genoeg kan ik geen van deze producten gebruiken. Ik ben zo'n gigantische bleekscheet dat ik zelfs nog verbrand met factor 50. Edward got sh*t on me :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fuck! Dr zon is nu eigenlijk alweer weg. Beetje jammer weer. Maargoed! Hopelijk gaat ie snel weer schijnen

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig