28 mei 2012

BEAUTYLOVES: LIFE BEHIND THE BLOG mei 2012 (II)


Random foto van mijn weekend stash. Oh, wat ga ik blij zijn als we binnen enkele maanden in ons huis wonen. Geen heen en weer gesleur meer in het weekend, zalig!


Dior = me happy! En direct nagels lakken, natuurlijk :) Hierboven zie je Dior Calypso, met een glossy finish. Het doet me wat denken aan de jelly lakjes van de zomercollectie van vorig jaar (Aloha en Paradise), maar het is toch net ietsje anders.


Taartjes! Ik ben een echte zoetekauw, dat hadden jullie al wel door, niet? ;)


Af en toe ga ik ook de gezonde toer op!


Mijn favoriet: thee. Zeker als het wat kouder is en met een fleece dekentje over mij heen, zalig!


Ik ging eindelijk nog eens naar de kapper. Ik laat om de zoveel tijd wat highlights zetten, dat geeft een frissere look dan enkel mijn eigen kleur. Nu was het echter al lang geleden, ik heb natural ombre hair, haha (oftewel: uitgroei).


Interactief koekje bij de kapster :)


Net verse lakens gelegd (echt, nét!) en wie stond er al? Miss Tigra!


Dit is haar vaste plek (haar troontje, zoals wij het noemen), waar mevrouw uitgebreide dutjes doet. Must be good being a kitty! Zo met haar pootjes ingetrokken, doet ze mij altijd aan een sfinx denken, haha.


Maar de grappigste pose van deze maand is toch wel deze! Ze lag als een soort van kattenworst/tochtkat op mijn bed en dus moest ik er wel een foto van trekken ;)


Ik doe niet vaak outfits of the day, want mijn kledingstijl is vrij normaal te noemen. Ik ben dol op handtassen en schoenen, maar ik denk niet dat ik een fashionblogger zou kunnen zijn, daarvoor kleed ik mij net iets te gewoon :) T-shirt en cardigan zijn van de H&M, broek is van LTB en de ballerina's van Scapa.


Ook deze sandalen mocht ik weer uithalen! Ik vind ze nog altijd prachtig, ben echt blij dat ik ze vorig jaar gekocht heb.


Vintage op het werk, deze tas met Dommel!


Als het mooi weer is en ik een dagje tuinhangen plan, koop ik meestal een tijdschrift. Deze goodies zaten gratis bij de Feeling, altijd fijn om zoiets erbij te krijgen en wat te kunnen testen!


Gevonden! En dan maar direct twee meegenomen, mijn favoriete deo: Sanex Dermo Repair roller.


Zonnige weekends vragen om barbecue! We waren last minute uitgenodigd op het gigantische terras van een vriend, hier werd de tafel gedekt. In de late namiddag gingen the boyfriend en ik nog een lekker dessertje (of zeg maar gerust dessert) eten bij mij in de buurt. Yum!


Nieuw binnen en vandaag meteen grondig getest met het warme weer: Garnier BB Cream voor de gemengde huid.


Mijn look van het afgelopen weekend: een felle smokey eye. Ik was wat afwezig, maar dat komt omdat ik zaterdag- en zondagavond een dansshow had. Na een heel jaar les volgen en trainen, is het altijd fijn om met je dansgroep te laten zien wat je ervan gemaakt hebt. Het publiek was alleszins luid enthousiast! Omdat we op een podium staan met felle belichting, is het belangrijk om de make-up goed aan te zetten. Vandaar mijn felle look :) Partners in crime: Too Faced Shadow Insurance, Maybelline Master Drama kohlpotlood, Urban Decay Blackout, Creep en Virgin en MAC Zoom Waterfast Lash mascara (waarvan later nog een review!).
Share:

22 opmerkingen

 1. Prachtige look ! En van al die foto's met eten krijg ik meteen trek !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt alsof je kat glimlacht! En waw, love the smokey eye!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke foto's! knappe dame, jij! En de smokey is megamooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die sandaaltjes zijn zo mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De look staat je super! En je kat is een echte 'strike a pose' kat, zonder dat ze het zelf weet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh zo leuk!
  Ik moet telkens lachen met uw kattenworst :D. Wat 'n schattig beestje! Vind de sandaaltjes ook geweldig! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die sandaaltjes zijn heel mooi!
  Tigra ziet er zo schattig uit, ze lijkt er echt wel van te genieten zo te zien! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat 'n leuke foto's! Je hebt weer genoten van lekker eten en mooie make-upjes hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw dat laatste dessert... amazing!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die poes is echt te lief!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Al dat lekker eten! En dat nagellakje van Dior met de glossy finish is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zag net nog dat er zo'n goodies bij de Feeling zaten! Haha ik dacht echt zo van: HUH??? Krijg ik hier nu een hele toilettas? O.o

  BeantwoordenVerwijderen
 13. How cute is the kitty <3
  Oh my ,dat dessert #want
  En je oogmake-up voor je dansshow ziet er supermooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. altijd leuk om te zien :) Was jij niet ook boekhoudster van beroep? (anders was het een andere blogger) hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De kattenworst-foto is sowieso mijn favoriet :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ooooh wat is je kat lief! En dat eten bij die BBQ!! Heerlijk! je hebt een superleuke blog trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zeer leuke foto's!! De poes is echt super schattig !!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig