26 juni 2012

KLEUR MET SWATCH CHRONO PLASTIC


Swatch en ik go way back (dat zegt natuurlijk iets over mijn leeftijd, haha. Waar is de tijd dat iedereen in mijn klas voor zijn communie een Swatch kreeg?) maar toch is het merk vandaag de dag hipper dan ooit. Dat ze dan ook nog eens naar hun mannelijke én vrouwelijke fans luisteren, resulteert in verschillende kleurrijke en vernieuwende collecties, waarmee ze ons op tijd en stond mee verrassen.


De nieuwe Chrono Plastics sluiten hier perfect op aan. Behold, tien kleuren met contrasterende details (je hebt dus geen excuus meer om de cijfers niet goed te zien), gaande van sprankelend, sportief en vrolijk tot urban, neutraal en basic. Swatch doet kleur als geen ander :)


Uiteraard altijd vervaardigd in de combinatie van plastiek en silicone, wat ze uiterst draagbaar en modern maakt én vergezeld van een bijpassende naam-met-een-knipoog. Of wat dacht je van Grrrr voor de grijze versie, Crazy Nuts voor de beige of A Touch Of Fuchsia voor de antraciete versie met fuchsia accenten?

Hoe ver gaat jullie Swatch-liefde?

Swatch Chrono Plastics - € 88,00 - meer info op www.swatch.com
Kleuren: Black Efficiency / Grrrr / Crazy Nuts / Basic White / Blue C / Acid Drop / A Touch Of Fuchsia / Pink Frame / Wild Orange / Red Shadow
Share:

6 opmerkingen

 1. Ik ben nog niet gevallen voor de Swatch-charmes... Ben meer fan van metalen horloges :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Swatch horloges zijn echt super goed, mijn vriendin heeft er eentje en na vijf jaar werkt hij nog zo soepel als eerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een oranje uurwerk uit de vorige collectie en ben er nog steeds heel tevreden over! :) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé, ik ben nu 20 en herinner me dat ik ook een Swatch kreeg. Grappig dat dit een trend is geweest :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Whut? 88 euro voor een plastic horloge? No thanks. Doe mij dan maar eentje van Fossil.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kleurtjes maar een swatch is toch niets voor mij

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig