25 juni 2012

SHINE MET BOURJOIS!


Ik houd wel van glans in mijn make-up, matte nagellak of matte lippenstift is niet zozeer mijn ding. Ik kan het dus goed vinden met Bourjois, want het merk gaat deze zomer volop voor kleur en glans.


 

In hun zomerlook, Paris Flowers, zit een nagellak met jelly finish. De Vernis 1 Seconde Gloss in Grenadine Tonic heeft ook het fijne kwastje (kort, breed, stevig en lakt wonderwel fantastisch) en het ligt gemakkelijk in de hand dankzij de lange en sierlijke dop. Grenadine Tonic heeft een transparante, glanzende finish. Om dat resultaat te krijgen, werd de nagellak verrijkt met siliconen. 


Op mijn nagels zie je drie laagjes zonder top coat, dus de nagellak dekt natuurlijk niet helemaal, maar geeft wel een fel, vrolijk kleurtje met glossy look. De houdbaarheid is trouwens meer dan prima voor een jelly nagellak: ik draag hem gemakkelijk drie à vier dagen zonder chips of tipwear! Qua finish doet hij me bovendien erg denken aan mijn Dior Paradise, wat Bourjois Grenadine Tonic echt wel een fijne budgetnagellak maakt!


Ook de nieuwe lijn Gloss Effet 3D Max 8h geeft langdurige kleur en glans. Steringrediënt van deze gloss is granaatappel (yummie, een van mijn favoriete vruchten! Er is wel wat peulwerk aan, maar het is zo lekker!). Maar Bourjois gebruikt de granaatappel natuurlijk niet alleen omdat het lekker is (al helpt het, want de gloss ruikt héérlijk!), wel omdat het de kleur en glans extra lang houdt en je lippen verzorgt.
De applicator is smal en plat, maar brengt de gloss wel heel gemakkelijk en precies aan op de lippen. Er zit een heel klein beetje shimmer in de gloss, maar op mijn lippen zie je vooral een crèmige, roze gloss. De kleur blijft ook lang zitten, al durf ik niet zeggen dat ik de 8 uur haal met slechts een applicatie. Misschien als ik tussendoor helemaal niets zou drinken of eten, maar dat doe ik mezelf niet aan :)

Bourjois Gloss Effet 3D Max 8h in 15 Rose yummy

Ook dit Bourjois-product doet mij trouwens denken aan een ander product in mijn collectie, zowel qua geur, textuur als applicator. Mijn portemonnee weet wel wat kiezen :) #bourjois

Houden jullie van glans of toch maar liever matte make-up?

Bourjois Paris Flowers - verkrijgbaar vanaf juli
Oogschaduw 16 Orange épice / 02 Bleu canard - € 10,99
Mascara Volume Glamour Max Waterproof N°51 zwart - € 13,49
Gloss Effet 3D 53 Corail artistic / 18 Transparant oniric - € 10,99
Vernis 1 Second 15 Glow grenadine tonic / 10 Rouge poppy - € 8,50
Poudre bronzante Délice de soleil - € 12,99

Bourjois Gloss Effet 3D Max 8h - € 11,99 - verkrijgbaar vanaf juli
11 Beige mellow / 12 Brun delight / 13 Orange fruity / 14 Rose watery / 15 Rose yummy / 16 Prune exquisite / 17 Grenade juicy / 18 Rouge sunny
Share:

20 opmerkingen

 1. i like! ik hou ook meer van het blinkyblink ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geef mij maar glans! Ik ben blij dat Bourjois ook met nagellakjes met een jelly finish komt! Die nieuwe collectie nagellakjes van Dior vind ik erg mooi (vooral cosmo) maar dat is toch weer een heel stuk duurder. Ik hoop dat ze nog met meer kleurtjes komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind de nagellak wel leuk ! precies snoepjes op je vingers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lijn precies!
  Ik hou ook wel van een beetje glans, het geeft je die mooie glow..
  De nagellak vind ik trouwens echt wel de moeite :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben niet zo fan van die jelly nagellak! Die lipgloss is wel mooi, maar ik ben niet zo van de lipgloss!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh de gloss ziet er zoo mooi uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die glossy nagellak vind ik net supermooi, het hoeft niet altijd perfect dekkend te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuke nagellak, prachtige kleur! En ik vind de jelly finish heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De nagellak vind ik erg leuk ! Ik draag zelf niet veel lipproducten maar de gloss staat je prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. beide zijn prachtig! vind het alleen wel jammer dat nagellakje niet zo goed dekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De nagellak is niets voor mij, verkies toch volledig dekkend maar de lipgloss is echt prachtig vind ik!

  Ga ik toch misschien ook maar eens halen in het kruidvat!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er goed uit, ik hou ook erg van glans!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. lipgloss doet mij vooral denken aan mijn eigen puberjaren, nog voor ik (de matte) lippenstift ontdekte. En sindsdien heb ik nooit meer een lipgloss gehad. Ik vind het persoonlijk iets te plakkerig een lipgloss (maar dat is natuurlijk ieder zijn eigen voorkeur). Ik ben altijd bang dat het in no time overal gaat hangen, behalve aan mijn eigen lippen (maar dat is misschien omdat ik vaak onbewust aan mijn gezicht zit). Bovendien ga ik er ook vanuit dat je lipgloss regelmatiger moet aanbrengen, dan een matte lippenstift (als het zijn glans verliest, valt het sneller op). Dus voorlopig heeft nog geen enkele lipgloss mij kunnen overtuigen. Ik hou het voorlopig nog bij een rode en matte lippenstift :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het laatste jaar gebruik ik zelf ook meer lippenstift, maar wel nog steeds met een glansje. Volledig matte lipstick gebruik ik niet vaak. Maar zo heeft ieder zijn ding! :)

   Verwijderen
 14. De lipgloss vind ik erg mooi, en 't is gloss voor iets, dat moet niet lang blijven zitten :) Ik dacht eerst dat de nagellak transparant was! Best wel ok!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik dacht ook eerst dat het transparante nagellak zou zijn, dus ik was aangenaam verrast!

   Verwijderen
 15. Ik ga ook voor glans hoor :) en voor nagellak zeker, heb maar 1 matte en die staat me niet echt aan :) Dit lakje vind ik wel bijzonder, ik dacht echt aan het flesje te zien dat het een topcoat ging :) mooi mooi mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idem als hierboven :) Ik dacht ook dat het een glossy top coat of zo was, maar bleek gewoon gekleurde nagellak te zijn.

   Verwijderen
 16. Oh, die gloss nagellak is superleuk!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig