26 juni 2012

FILMPJE: VAKANTIESTASHDus. Een mens gaat wel eens op reis. In mijn geval werd het vijf dagen zee. En zowat vijf kilo aan beauty en make-up. Boy, heb ik afgezien toen ik zondagavond met de trein terug naar huis kwam, in het verkeerde rijgedeelte van de te splitsen trein zat en dus met mijn twee weekendtassen tien wagons moest doorkruisen, om dan over te stappen in Hasselt en op het enige (jaja, het enige!) perron van gans het station moest zijn dat géén roltrap had. Om dan nog maar te zwijgen van de 'grappige' opmerking van de voorbijlopende klantonvriendelijke macho-conducteur dat ik dan maar niet zoveel moest meenemen.

Maar dus. Voor ik mijn eigen inpakgedrag vervloekte, was ik wel heel blij met mijn vakantiestash. En maakte ik er zelfs een filmpje van. Enjoy! :)
Share:

13 opmerkingen

 1. Wow, ja das inderdaad veel producten voor 5 daagjes =]
  Ugh en dat je daar de hele tijd hebt mee moeten sleuren toen je in het verkeerde treindeel zat. Normaal neem ik enkel lippenbalsem, shampoo, toner en bodybutter mee voor 5 daagjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai, voor 5 dagen is dat een serieuze stash :d ! Nuja, ik ben zelf geen haar beter. Zal het proberen op vakantie binnen 2 weken te beperken. Vorig jaar ben ik met 4 overvolle toiletzakken naar de Verenigde Staten getrokken en toen had ik nog de gewichtslimiet om mee rekening te houden. Ik liet liever een paar schoenen thuis dan een foundation :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hehe super leuk filmpje! me mond viel wel open toen ik zag hoeveel je meeneemt voor 5 dagen :P
  Goede tip over parfums! Die van TF moet ik eens echt op me huid proberen, uit het flesje is hij idd te sterk.
  En ik ben heel benieuwd naar je mening over Origins BB cream, ben ook een fan van Tiffany ^^ En nieuwe Garnier BB cream ga ik toch eens kopen.... ook al heb ik die andere nog niet opgemaakt... die 10 euro kunnen er idd van af :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lipbalsem is iets wat ik nooit vergeet mee te nemen.
  De naked palette's zijn handig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amai haha zoveel make-up :D Al denk ik dat ik ongeveer evenveel meeneem maar dat helemaal niet besef :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welke nagellak heb je aan? Ik vind ze echt erg mooi :) Tegelijk neutraal en gesofistikeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dior Incognito, hier zie je mijn swatch: http://www.beautyloves.be/2012/04/dior-addict-extreme.html
   OPI Tickle My France-y is een goede vervanger, geen exacte dupe, maar lijkt er heel hard op.

   Verwijderen
 7. Phew, ben blij dat ik niet de enige ben met dit, euh, probleem! Jij hebt ongetwijfeld nog meer mee dan ik zou meegenomen hebben! Je kan gewoon 16 minuten volpraten over je bagage, geweldig :-)

  Telkens ik moet inpakken, zij het voor een eendaagse overnachting of een hele vakantie, begin ik al te stressen: hoe ga ik in godsnaam al mijn make-up en verzorgingsproducten meekrijgen?! :-) Ik probeer dan wel selectief tewerk te gaan, maar uiteindelijk wil ik niks achterlaten en is in mijn ogen alles "essentieel" om mee te nemen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel producten voor 5 dagen maar ik ben niet veel beter ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Omg ik schrok al toen je Dior lipstick viel!
  Pfoeh, wat neem je veel mee! Ik neem echt maar 1/5e mee maar raak ook steeds meer geobsedeerd door m'n beauty producten dus wie weet wat dat binnen enkele maanden geeft :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. amaai jij neemt aardig wat mee :d En ook zo luxe dingen, ik ben altijd bang dat ik die breek dus ik neem op vakantie altijd catrice stuff mee haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Woooow wat 'n stash voor op vakantie! Wel leuk om naar te kijken. Ik gaf zelf ook een gil toen je lipstick viel, haha :D!
  Ik neem meestal niet zoveel mee, enkel wat basisdingen en nagellak (verslaving) en dan denk ik 'oh ik koop het daar wel'. Zeker in het buitenland! Vorig jaar bijvoorbeeld mijn slag kunnen slaan bij golden rose in Istanbul!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig