13 juni 2012

OPGEMAAKT APRIL-MEIEen nieuw filmpje met opgemaakte producten van de afgelopen twee maanden (en wederom een fantastische still. Serieus, uit héél mijn filmpje kiezen ze steeds de meest flatterende gezichten haha!).
Het zijn, tot mijn verbazing, weer heel wat potjes en tubes. Wat hebben jullie opgemaakt in de afgelopen twee maanden?
Share:

22 opmerkingen

 1. er staat een conceptje klaar met wat ik heb opgemaakt de laatste maand. dus volgt nog ;-) Ik wil nog zeggen:I LOVE twiggy. Kun je eens noteren hoe het juist heet,die mascara? En waar kanje het kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is de Eyeko Skinny Brush mascara - in dit artikel vind je foto's, uitleg en de webshop: http://www.beautyloves.be/2012/05/eyeko-skinny-brush-mascara.html

   Verwijderen
 2. De bourjois make-up remover wil ik eens proberen. Je hebt veel opgemaakt.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw je hebt veel producten opgemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amai, veel opgemaakt ! Jammer van de Estée Lauder lipstick, kzal de mijne ook maar es inspecteren, brr.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kei jammer van je Estéé Lauder. Lijkt me ook erg vreemd dat 'ie al kapot is. Bummer! Verder best wel veel opgemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel opgemaakt! Dat geeft altijd zo'n leuk gevoel vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die Maybelline Master Precise is écht geweldig! Ik heb die zelfbruiner van Nuxe gewonnen, nu ben ik wel héél benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk al die opgemaakte producten ! de bourjois oogmakeup remover vind ik naast mijn diadermine favoriet ook erg goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik sta gewoon paf van hoeveel spullen jij hebt opgemaakt. Een lipstick? Is mij nog nooit gelukt! Buiten mascara, dissolvant en mijn babyolie maak ik echt op een paar maanden niets op. Oh jawel, tandpasta :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De truc is om niet vier verschillende producten van dezelfde soort te gebruiken. Ik leg mezelf erop toe om slechts een of twee douchegels te gebruiken, idem voor reinigers, enzovoort. Anders eindig ik met veertien halfvolle bussen van hetzelfde. En die lipstick gooi ik natuurlijk alleen weg omdat hij slecht was...

   Verwijderen
 10. Altijd fijn om zoveel op te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit hoor je vast vaker maar ik vind je accent zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hou van Belgische accenten ^^
  Lekker veel producten heb je opgemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. heel even off the topic, maar kan het toch niet laten uit nieuwsgierigheid. Heb jij van nature zulke witte tanden? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi! Geen erg, je mag nieuwsgierig zijn ;)
   Ik doe er niets speciaals voor. Ik poets uiteraard minstens 2 keer per dag mijn tanden (voornamelijk Sensodyne tandpasta, soms Oral-B) en een keer per jaar bij de tandarts laat ik ze proper maken. Maar dat is dus niet bleken, gewoon ja, proper maken. Hij gaat er dan eens over om eventueel tandsteen weg te nemen.
   Heb zelf ook geen ervaring met bleken of white strips of zo, dus ik kan daar niet echt in adviseren.

   Verwijderen
  2. oh lucky you ;) slechts weinige zijn gezegend met zulke witte tanden van nature! Want zelf zonder mijn lichte koffie-, thee- en wijnverslaving heb ik van nature iets meer gele tanden. En dan helpt helaas geen enkele tandpasta of bezoek aan de tandarts. Maar het is natuurlijk wel belangrijk om uw tanden gezond te houden :)

   oh een goeie tip tegen puistjes, zijn zink-pillen. Die kun je, geloof ik zonder voorschrift, bij de apotheker verkrijgen. Die gaan ontstekingen in het gezicht tegen, waaronder dus ook puistjes. Helpt enorm! En zover ik weet, geen bijwerken.

   Verwijderen
  3. Ah, merci voor de tip! Ik zal mij eens bevragen bij de apotheek :)

   Verwijderen
 14. Wow je hebt echt veel opgemaakt, dat lukt mij echt nooit ;-) leuk filmpje weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. zo véél opgemaakt! heerlijk, hihi ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig