27 juni 2012

LIFE BEHIND THE BLOG juni 2012 (II)

De afgelopen twee weken had ik verlof, dus het was een extra feestelijke periode :) Zoals gewoonlijk zie je hier heel wat food pictures! Ik kan er niets aan doen, als ik een mooi bord voor mij heb of een lekkere snack, móet ik er gewoon even een foto van nemen. Ik heb dat altijd al gedaan, ook met een gewone camera. Dan hield ik die foto's voor mezelf, als een leuke herinnering voor later :)


De zomer was (is?) in aantocht, of toch volgens dit flesje Cola. Spijtig genoeg hebben we deze maand niet superveel mooi weer gehad.Een tripje naar de cinema kon er ook nog af, deze reusachtige noot stond voor de ingang! En cinema betekent voor mij: nachos! We zijn trouwens naar Snow White and The Huntsman gaan kijken. Ik vond het best een toffe film, maar het was vooral Charlize Theron in haar rol als de Evil Queen die meesterlijk was!


Mijn tweede paar Zara-schoenen arriveerde (de juiste maat!) en de doos werd natuurlijk meteen ingepalmd door miss Tigra. Ik vraag me af waarom ik in het begin al die dure kattenspullen gekocht heb. Ze moet daar niet zoveel van weten; een kartonnen doos, een bolletje aluminumfolie of een ragbolletje wol, en madam is content.


Ik moet mijn NYC-dromen jammer genoeg nog even opbergen, dus ik ging voor een vervanger onder de vorm van een McDo NYC-burger. Niet hetzelfde, ik weet het, maar het bracht mij toch eventjes dichter bij mijn droomstad! Ooit...En toen... trokken we naar de zee! Al bij al hebben we nog mooi weer gehad, niet te veel regen, dus ik was al content! Iemand een kotje aan het strand? Of een zonsondergang?


Deze slippers mochten met mij mee naar huis (en naar het strand). Ook de wedge sneakers blijven de komende maanden hot, deze etalage stond er vol van! Ik vond deze goudroze varianten best leuk, helaas was het prijskaartje toch iets te hoog.Een beetje kleur in de stad en een beetje kleur op het appartement (mijn nieuwe kimono by H&M).


En toen gingen we uit eten, dus ik haalde een kleedje uit de kast en ging voor een look met Urban Decay.


Het eten. Oh my, dit was zó lekker! Er was wat prutswerk aan, maar dat was het allemaal waard, inclusief bavetje haha!


Op de terugweg moest ik even stilstaan bij dit kunstwerk van Arne Quinze. Mooi geïntegreerd met de oprit van iemands huis!Nog twee food foto's, om het af te leren! ;) Pannenkoeken met vers fruit en ijs (vorige keer ging ik voor de Brusselse wafel, deze keer voor de pannenkoeken. Verandering van spijs doet eten, haha!) en een zakje Milka Popcorn Snax. Ik zag dit staan in de winkel en kende het niet, dus ik was benieuwd en nam er eentje mee. Het is best speciaal, maar op een goede manier.

Ik heb nu nog een laatste weekje verlof, maar zonder the boyfriend, dus het zal een rustige en relaxte week zijn. Hoewel... morgen ga ik naar Antwerpen, dus jullie krijgen volgende keer gegarandeerd nog wat food en beauty foto's te zien!

Geniet morgen van het warme weer!
Share:

24 opmerkingen

 1. I love food pics ! Zag er leuk uit aan zee. Hopelijk wordt het weer toch wat beter, I need sunshine.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je maakt de beste 'behind the scenes' artikels, echt waar! Die foodfoto's, hmmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je make-up zit op de foto's prachtig.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waw, die oprit met het kunstwerk ziet er heel impressionant uit. Crazy!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Foodpost ! :) Ik vind je nieuwe slippers erg mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij hebt echt heerlijk genoten :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I love foodpics too! En jouw twee (of lees ik nu DRIE?) weken vakantie, ha, daar ben ik misschien nog het meest jaloers op. Ik moet het stellen (oh my - ik klink als een dutske which is niet de bedoeling ;-)) met 5 days off. :D Enjoy, Stamatia!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die kreeft ziet er zo yummie uit!
  Daar moet ik zeker eens heen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Is de moeite! Ik wil volgend jaar nog wel een keertje terug :)

   Verwijderen
 9. Zoveel food foto's, ik krijg er echt honger van! Alles ziet er zo heerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahh..zoveel lekkers! Ik probeer me al dagen in te houden met het oog op een Big You BBQ :) Je geniet ten volle van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn God, dat eten! Krijg er spontaan honger van!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat grappig! Ik ben ook in Hasselt naar Snowwhite & the Huntsman geweest, en wou ook een foto van die noot maken... The boyfriend wou niet :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, echt? Vond die noot supergrappig! Mijn vriend en ik hebben er nog bij geposeerd, haha!

   Verwijderen
  2. LOL :D die foto's wil ik ook zien :p

   Verwijderen
 13. leuke pics! lekker kreeftje ;-) en mooi stofje van je kimono. die slippers, zijn die van sasha? de sneakers zijn machtig mooi é, mijn kapster heeft ze in goud. wil ze ook maar heb al fluoroze, dus ik ga wachten op de wintercollectie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Superleuke foto's!!
  Je kimono is zo mooi!
  En Tigra is too cute!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hmm je doet ons weer kwijlen met al dat lekkers. De Sasha slippertjes heb ik ook, van vorig jaar zelfs! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het water komt me in m'n mond... :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig