12 juli 2012

LIFE BEHIND THE BLOG juli 2012

Zo, mijn verlof zit er weer op, intussen ben ik terug aan het werk en heb ik weer wat fotootjes en gebeurtenissen met jullie te delen. Jammer genoeg had ik 'slechts' drie weken vakantie, ik mis de tijd dat ik als student drie volle maanden vakantie had, mede dankzij mijn eerste zit! Maar goed, er zijn ook wel voordelen aan werken, lol!


Toen ik op Twitter zei dat ik niet alleen een foto had getrokken van de gigantische Ice Age-noot, maar er ook nog mee geposeerd had, moest ik hem natuurlijk laten zien. Dus nadat Instagram eindelijk weer actief was, kon je deze spotten. Net echt, haha!
Over The Big You kon je hier al een verslagje lezen. 's Middags aten we bij De Burgerij, vlak aan het MAS. Qua verse hamburgers is dit toch wel het best dat ik tot nu toe gegeten heb! Niet voor de kleine honger... :) De Dolce Vita Burger kan ik trouwens erg aanraden, yum!
Tussen De Burgerij, het MAS en The Big You scoorde ik bovendien deze fijne, roze Havaianas voor een zacht prijsje. Mijn voeten waren mij dankbaar!Tijdens The Big You werden we trouwens aan het werk gezet. Een facechart maken bij MAC, verfrissing bij L'Occitane, bling bij Swarovski, leuke kledij bij Lavand, ... maar een beloning was nooit ver weg: Jelly Beans (met dank aan Sunny!) en een fris drankje in leuke glazen.


Wie zei er dat Chanel nagellak snel chipt? Mijn Jade Rose en Seche Vite hebben het een hele week uitgehouden en toen had ik een beetje tipwear en een enkele chip. Well done!


Choupette, de kat van Karl Lagerfeld, krijgt naar het schijnt haar eigen it-bag. Die van mij was jaloers dat ze geen eigen it-bag kreeg en draaide zich ostentatief om, haha!


Gelukkig heb ik al mijn eigen it-bag, haha! Ennnn... weer in de trein! 


30 Day Shred is de nieuwste rage onder de beautybloggers. Zo nieuw is het niet, maar op Twitter verspreidt het virus zich gestaag :) Deze gewichtjes zijn mijn partners in crime, ze helpen je bij de oefeningen. Elke dag lever ik gedurende een klein half uurtje een inspanning en dat gedurende 30 dagen. Ik ben heel benieuwd of ik het volhoud en of het enig resultaat oplevert. Binnen 26 dagen weet ik het jullie te zeggen ;)
Voor mij is het trouwens niet bedoeld om af te vallen, maar om mijn lijf er wat fitter te laten uitzien. Blijkbaar blijft het lijf niet meer vanzelf strak op mijn leeftijd, gnagna! :D


Bovendien houd ik gewoon van lekker eten en moet ik al dat eten compenseren met wat lichaamsactiviteit.
Dit doosje Trésor kreeg ik in Brussel, op weg naar het station. Achteraf gezien had ik beter niet stilgestaan om het doosje aan te nemen, dan had ik mijn trein nog net gehaald, maar soit... ;)


Of macarons! Deze nam the boyfriend voor me mee uit Frankrijk. Ze overleefden de rit niet helemaal maar dat maakte ze niet minder lekker!


Mijn enige soldenkoopje: deze sjaal van Vila. Lekker groot, zacht en in fijne kleurtjes. En dat voor een € 8,00. Score!


Bijna op, deze Givenchy gloss. Hij staat op mijn werk in mijn pennenbakje en regelmatig stift ik mijn lippen bij. Een beetje glam op het werk, mag wel :)


Ik doe er tegenwoordig alles aan om me een beetje zomers te voelen. Mijn witte Triwa mocht dus terug aan de pols! Maar helemaal hip ben ik niet, want op Instagram zie ik heel wat meer arm candy voorbijkomen. Ik moet dringend eens wat leuke armbandjes scoren, tips zijn welkom!
Share:

18 opmerkingen

 1. Ben benieuwd naar je 30 day shred ervaringen!
  Leuke foto's !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen. Ik ben ook erg benieuwd naar de 30 day shred resultaten !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk om te lezen, en mooie foto's ook! prachtige kat trouwens! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke foto's. Kijk al uit naar het resultaat van de 30 day shred!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik krijg steeds honger van uw foto-overzicht! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's!
  Dat witte uurwerk staat je goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te zien alweer! En yum yum, ik ga ook sporten want het loop de spuigaten uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hihi funny om te lezen! misschien voor de verjaardag van je kat een mini It-bag? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hehe, die eerste foto is nog altijd super!!
  Mmm, macarons en jelly beans en oohhh de miu miu <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk om te lezen! :D en wat een mooi horloge!
  groetjes liza

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha leuk weer! Mijn armcandy is ook nog niet geoptimaliseerd hoor, je bent niet alleen :-D
  En ik heb ook helemaal geen last van chippen bij Chanel nagellakjes, tot nu toe echt mijn high end favoriete merk!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig