10 juli 2012

THE BODY SHOP MORINGA BODY BUTTER & BEAUTIFYING OIL


The Body Shop vernieuwde onlangs haar body butters en bracht ook nog Beautifying Oils op de markt, dus ik kon niet achterblijven! Ik kreeg twee producten van de Morgina-lijn binnen.Ter vergelijking heb ik even een 'oude' pot Body Butter erbij gehaald, dan zie je direct het verschil op het deksel. Maar ook de rest van de verpakking is anders, de nieuwe body butters hebben namelijk een iets mattere verpakking (minder slipgevaar in de badkamer). Gelukkig is de inhoud nog altijd dezelfde, lekker romige body butter!


Moringa is een bloemige, maar vrij zachte geur en de body butter is echt heerlijk zacht en smeerbaar! Sommig body butters zijn iets steviger van structuur, deze Moringa body butter is helemaal niet stug. Smeert dus als een droom en voedt de huid zoals we van de butters gewend zijn.


En dan die Beautifying Oil (100 ml - € 9,00), wat een fijn flesje! Mini in verpakking maar groots in gebruik, want maar liefst geschikt voor haar, gezicht en lichaam. Droge huid? Verzorging nodig? Glanzend haar gewenst? Dit flesje doet het allemaal!

Het geheim? Drie lichte, droge notenoliën zorgen voor de perfecte melange: kukuï-olie levert de omega-3, -6 en -9 aan; amandelolie zorgt voor vitamine E en maroela-olie geeft de intensieve, vochtregulerende en verzorgende werking.


Ik ging de uitdaging aan en smeerde mezelf na het douchen volledig in met de Moringa Beautifying Oil. Amper wat gebruikt, maar het voelde zo rijkelijk aangebracht aan, zalig! En toch niet vettig, want de olie trekt inderdaad snel in zonder vettig laagje achter te laten. De volgende dag was mijn huid nog steeds door en door gevoed en überzacht.

Gaan jullie voor body butter of olie?
Ik ga gewoon voor de twee, haha!
Share:

20 opmerkingen

 1. Klinkt allebei heel goed, maar ik zou toch voor de olie gaan :)

  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb de moringa ook, heerlijk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die moringa geur is inderdaad superlekker. Was echt bang dat de olie vettig zou voelen, misschien toch een uitproberen dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De olie is niks voor mij. Ik blijf lekker oldschool met hun heerlijke bodybutters!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben niet zo voor bodybutters :s wel voor de geur van de moringa lijn! It's amazing, Oh my god! haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bodybutters zijn echt mijn lievelings product en morgina mmmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb het alleen eens een keertje op mijn benen gebruikt, de olie bedoel ik, en dat was erg fijn! Moet hem vaker gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de olie erg fijn, zowel voor mijn haar als mijn huid !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De Moringa is inderdaad erg fijn,
  heb enkele body butters, in verschillende geuren van de chocomania tot peach
  en deze hebben bijna allemaal de dikkere structuur,
  voor in de zomer vind ik de moringa heerlijk op mijn huid, en de geur ruikt inderdaad niet overweldigend naar bloemen, ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gaa ook voor de 2! :-) Moringa is zo'n fijne geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Body botter, geen twijfel mogelijk! Ik vind lichaamsolie best fijn, maar ben echt helemaal gek op de The Body Shop bodybutters.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De versimpeldere verpakkin vind ik wel mooi passen bij TBS. De beautifying oil, zekers weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De olie, for sure! Ik heb dan ook een kleine obsessie voor olies ontwikkeld de laatste tijd...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben niet zo van de olie, dus geef mij de butter maar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb hier nog enkele body butters staan die eerst op moeten en dan mag ik van mezelf pas nieuwe kopen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ga ook liever voor de butter maar als jij zegt dat je superweinig smeert en zacht aanvoelt... zet me aan tot overwegen :-D

  Mooie nieuwe doosjes ook echt, can't wait tot al mijn body butlers / lotions op zijn! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van die olie heb je echt heel weinig nodig én hij trekt gewoon direct in. Dat viel me onmiddellijk op. Verklaart ook waarom het zo een klein flesje is, in het begin dacht ik: amai, dat gaat snel op zijn! Maar er is dus een reden voor ;)
   Ik geef mijn body butters wel niet op, haha!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig