7 juli 2012

GARNIER MIRACLE SKIN PERFECTOR GEMENGDE TOT VETTE HUID


Vorig jaar ontdekte ik al de eerste versie van de Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector. Zelf vond ik hem best fijn, maar een vaak gehoorde opmerking was dat hij te glanzend was voor mensen met een gemengde tot vette huid.

En Garnier heeft geluisterd! Recent gespot in de winkel: BB Cream Miracle Skin Perfector, specifiek voor de gemengde tot vette huid. Nog steeds bedoeld als een all-in-one, die je huid egaliseert en imperfecties vervaagt, hydrateert en je huid beschermt met SPF 20, maar die deze keer ook matteert. Dat matteren gebeurt op basis van ultra-absorberend perliet en minerale pigmenten, zodat de crème meer aangepast is aan de vettere huid.

Links: BB Cream voor gemengde tot vette huid - Rechts: originele versie

Omdat ik de originele Garnier BB Cream nog in huis heb, kon ik meteen vergelijken. Qua verpakking zijn ze gelijkaardig, al is de nieuwe versie smaller en langer. Vreemd genoeg bevat hij 10 ml minder inhoud dan de originele BB Cream. 

Links: BB Cream voor gemengde tot vette huid - Rechts: originele versie

De structuur is ook helemaal anders: de originele BB Cream is een luchtige mousse, de nieuwe versie voor de gemengde tot vette huid is erg lopend en vloeibaar. Hoewel ze beide voor de lichte huid zijn, zie ik toch een kleurverschil tussen de twee. Uitgesmeerd valt het verschil wel zo goed als weg, deze kleur past perfect op mijn huid!


Door het matterende effect (niet volledig matterend, zo'n beetje tussen glowy en mat in) vind ik hem beter dan de originele Miracle Skin Perfector, ik heb ook het gevoel dat hij daardoor langer houdt en beter egaliseert en dekt.

Van alle Westerse BB creams die ik al heb gebruikt, vind ik deze echt wel de beste. Ik krijg een mooie dekking (meer dan een getinte dagcrème, iets minder dan een volledig dekkende foundation), hij smeert gemakkelijk uit (ik gebruik gewoon mijn vingers om hem aan te brengen), houdt beter en geeft een mooie finish. Dat hij dan ook nog eens in de drogisterij te krijgen is aan een fijne prijs, maakt het helemaal af.

Wat vinden jullie van het resultaat?

Garnier Miracle Skin Perfector gemengde tot vette huid in Light of Medium - 40 ml - zo'n € 10,00
Share:

26 opmerkingen

 1. Fijn resultaat ! Ik ga hem ook es halen, lijkt me ideaal voor op vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben helemaal overtuigd :) ik ga vandaag de getinte versie halen, speciaal voor op de vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi resultaat, misschien dat ik hem ook ga aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De eerste versie van de BB cream van Garnier was zo ontzettend glanzend op m'n huid, ik leek na een half uurtje al een discobol. :P Deze zal het dan iets beter doen, denk ik. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed dat je 'm hebt vergeleken! Ziet er goed uit zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb hem ook onlangs gekocht en voor mij is het een holy grail :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goed uit! Was niet echt fan van de eerste versie ... Deze wil ik wel testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hem ook gekocht. Extreme fan! Enkel is de kleur net iets te licht. Dus ik ga me de getinte versie ook aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Slim dat ze een versie voor de vettere huid hebben uitgebracht! Ik reviewde in april de originele Miracle Skin Perfector en had toen ook meteen de opmerking dat hij best goed was maar niet echt geschikt was voor vettere huidjes. Tijd om deze ook uit te testen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn resultaat! Ik wil hem nu ook wel eens gaan testen!:D xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De originele versie vond ik ook te vettig, gelukkig dat ze de formule hebben veranderd. Hij lijkt wel ietsje te donker, maar mooi resultaat dat wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er mooi uit! Ben benieuwd naar deze, vond de andere iets te shiny..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik was eerst echt geen fan van de BB cream van Garnier, maar nadat er een full size in m'n Glossybox zat was ik best verkocht! Het ruikt ook zo heerlijk & brengt gewoon zo gemakkelijk aan 's morgens.. Liever snel BB cream smeren dan foundation te gaan in buffen. Hij blinkt inderdaad, maar na vijf minuutjes 'rusten' (ik doe ondertussen gewoon iets anders) is veel van dat effect weg.

  Heel leuk om te horen dat deze beter dekt, volgende keer koop ik dus de nieuwe versie. Enkel wat jammer van het inhoudsverschil, inderdaad..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er goed uit!!

  Liefs xx

  www.liveyourpreciouslife.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vond de eerste versie ook prima, ook wil ik deze gaan proberen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik moet deze eens dringend aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. fijne vergelijking, ik heb alleen de originele en die is eigenlijk prima voor mij aangezien ik eerder een droge huid heb

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heb ook de nieuwe versie en ben er zeer tevreden over!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ben benieuwd, aangezien ik toch ook geen fan was van de originele...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ik heb hem ook gekocht, sinds deze week aan het testen, en bevalt me wel. postje volgt bij mij ook nog ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ziet er goed uit! Veel beter dan de eerste versie in ider geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ben benieuwd of ik een verschil ga merken. Heb ook gemengde tot vette huid maar ik heb geen last van glimmen met de vorige. Wel super dat ze het aanbod verfijnd hebben, go Garnier! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 23. NU wil ik hem ook ;)
  Ik heb een gemengde en ben ook niet zo blij met de eerste versie.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Vandaag ook voor de eerste keer uitgetest. Super. Enkel wel het idee dat ik er toch beter nog een beetje dagcreme had ondergedaan om na mijn scrubbeurt toch beter te kunnen hydrateren.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig