18 juli 2012

DOUCHEGELS VAN DE WEEK


Dus. Ik zit aan de 30 Day Shred. Als jullie willen, kan er na afloop eens een artikel over schrijven met mijn al dan niet geslaagde ervaring, maar wat ik intussen wel al kwijt wil, is dat er veel zweet mee gemoeid is. Douchen wordt dus eens zo belangrijk ;) Ik vind het tijdens 30 Day Shred extra fijn om te kunnen afwisselen tussen douchegels, kwestie van het niet te saai te houden.


Met Palmolive Ayurituel kom ik na zo'n workout in hogere sferen. Extra like voor de aparte flesjes!


Eigenlijk zijn er van deze Le Petit Marseillais drie varianten, maar de douchegel met Aalbes & Kerstomaat (300 ml - € 2,99) werd al ingepikt door the boyfriend :) Deze zoetere variant combineert twee van de zoete (en gezonde) vruchten van de Provence.

Ik bleef nog over met de extra zachte douchegel Mimosa (250 ml - € 2,69) met een wasbasis van plantaardige oorsprong en neutrale pH en mijn grote favoriet, de mediterrane variant Hazelnootolie en Koninginnegelei uit Griekenland (250 ml - € 2,69). De zoetheid van deze douchegel is meer van het zachte, weelderige type. Deze douchegel heeft ook een olietextuur, die de huid voedt. De geur is voor mij erg vertrouwd, want de combinatie van noten en honing komt natuurlijk ook terug in de Griekse dessertjes, waarvan ik uiteraard al de nodige aantallen heb verorberd in mijn leven, haha! De verpakking van de Mediterrane Recepten is best schattig, het lijkt op een kruikje van aardewerk, dat werd gebruikt om olie in te bewaren.


Nog zo'n favoriet is Kneipp Passievrucht - Grapefruit, die voor een tweede keer mag opdraven :) Hij blaast vandaag trouwens zijn laatste adem uit, want er zit nog maar een mini-beetje in. Nu heb je al meteen een sneak peek van wat er in mijn volgend "opgemaakt" filmpje zal verschijnen :)

Geen nood, opvolging werd verzekerd, meet Kneipp Patchouli (de hele Patchouli-lijn is verkrijgbaar vanaf volgende week - 200 ml - € 4,99)! Wie nu (net als mij) bevooroordeeld is en denkt aan festivalmarktjes, wierook en tie-dye, kan ik geruststellen. Dit is een hele zachte, warme patchouligeur en wordt in de ingrediëntenlijst geassisteerd door sinaasappel, citroen en bergamot. Patchouli brengt rust maar ook energie, omdat ik mij volledig kan ontspannen en terug opladen.

Volgens mij heb ik nog nooit zoveel douchegels tegelijk gebruikt.
Dank u, 30 Day Shred :D
Share:

12 opmerkingen

 1. Fijne douchegels! Die Kneipp Patchoeli ruikt idd erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is echt een rage onder de beautybloggers die 30 day shred. Ik ben erg benieuwd naar de resultaten ! :) De douchegels van Le Petit Marseillais vind ik ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Kneipp oranje is zó lekker! Gebruik hem altijd met plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm ze lijken me heerlijk! Die gele van Petit marseillais zie ik altijd in de winkel staan, super benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd naar het resultaat van de 30 day shred. Ik hoop dat je daar een leuk artikel over gaat schrijven. De douchegels zien er erg prettig uit. Ik heb geen van deze douchegels geprobeerd, maar ze lijken me allemaal wel fijn. De volgende keer als ik bij de drogist ben, ga ik toch maar even beter kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kneipp is altijd geweldig, ik ben fan van al hun bath & bodyproducten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben altijd benieuwd naar die kneip passievrucht maar vergeet er altijd aan te ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke producten!
  Van waar heb jij het 30 Day Shred programma.
  Ik ben er naar opzoek, maar vind het niet meteen.
  Thx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is een DVD van, maar ik heb de oefeningen gewoon via YouTube! Ik zet het filmpje op en doe mee :)
   Level 1: http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
   Level 2: http://www.youtube.com/watch?v=QKdJ9jJv594
   Level 3: http://youtu.be/QMN4g3D4ODE

   Veel succes!

   Verwijderen
 9. Dat zijn er een hoop! Ik vind de douchegel van Kneipp echt heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig