21 juli 2012

PUCCI BLUE FOR GUERLAIN: NOTD RIVIERA


De mooie zomercollectie van Guerlain by Pucci, Terra Azzurra, bracht een heel erg speciaal blauw. Indigoblauw, nog net blauw, maar ook al heel wat paars erin.De Pucci-print vind je terug in de binnenkant van het doosje, maar niet op de nagellak zelf. Die is wel heel mooi afgewerkt met een ebbenhouten dop, inclusief gegraveerd Guerlain-logo. Het kwastje is "klassiek" rond maar lakt prima.


De lak is een blauwpaarse metallic, die dekt in twee laagjes en netjes houdt. De metallic look laat de nagellak nog eens extra opvallen en als het licht er op valt, kan ik er gewoon naar blijven kijken!

Guerlain by Pucci Riviera nagellak - € 23,39 - verkrijgbaar in de parfumerie
Share:

20 opmerkingen

 1. super mooie kleur! hij glanst ook zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt mooi, doet er mij aan denken dat ik dit kleurtje ook eens moet opdoen :D want ik heb hem ook in huis ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is echt zo een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi kleurtje! :) Alleen is het zo'n kleurtje dat ik op winterse dagen meer zou dragen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe kleur! zoals Lien zegt: meer voor de winter, vind ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niet meteen mijn kleur, te autoverfachtig :-) Op zich vind ik de kleur wel best mooi, hoor, maar ik zou ze zelf niet dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lol! Blauw is ook geen vaak voorkomende kleur in mijn stash, hoor; meestal koop ik ook roze of koraaltinten.

   Verwijderen
 7. Ah ik blijf echt verliefd op dit lakje! Heeeeeeel erg mooi!
  Vind het wel jammer dat de pucci print niet op het flesje staat maar goed :)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, maar de print staat jammer genoeg op geen enkel product uit die collectie, behalve de Météorites. Sommige andere producten zitten in een Pucci-zakje. Maar goed, de dop vind ik wel erg mooi! :)

   Verwijderen
 8. Mooi lakje, maar ik kies voor mezelf al niet echt voor blauw en ook niet echt metallic dus zou geen combo voor mij zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Daar staat het woord: dit is een chique blauwe kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig lakje, hij schijnt zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig