15 juli 2012

EVENT & VLOG: LUSH EMOTIONAL BRILLIANCE & DESERT ISLAND

Markeer 21 juli (feest!) in de agenda, en zet je klaar voor Lush Emotional Brilliance en Desert Island (dubbel feest!). Gisteren mocht ik de collecties al ontdekken in hun winkel in Brussel, samen met enkele andere Nederlandstalige en Franstalige blogsters.


Op de eerste verdieping stond alles klaar, het grote Emotional Brilliance Colour Wheel sprong al meteen in het oog. Ik had het al gespot via internationale blogs, maar wat er nu precies de bedoeling van was, werd mij gisteren pas duidelijk. Emotional Brilliance is meer dan enkel make-up, het is de bedoeling dat je door middel van het Colour Wheel de 3 kleuren kiest die voor jou op dat moment het meeste uitspringen. 


Hoe? Je sluit je ogen en maakt je gedachten vrij, terwijl het rad wordt rondgedraaid. Dan open je je ogen, het rad staat stil en je kiest de drie kleuren die er voor jou uitspringen. Niet de kleuren die 'in' zijn, niet de kleuren die passen bij wat je draagt, maar gewoon wat er op het eerste zicht (en eigenlijk zonder na te denken!) een klik geeft. De eerste kleur die je kiest staat voor je sterkte of zwakte, de tweede voor een onbewuste behoefte en de derde voor je talent, dat je zal helpen je onbewuste behoefte te vervullen.


Het rad draaide, ik dacht aan niets en koos mijn drie kleurtjes: Fantasy (you're allowed), Passionate (feel strongly) en Quietly Motivated (keep steadfast). Ik vond mijn trio goed bij elkaar passen, en het was grappig om te zien hoe het toch wel voor iedereen wat bleek te kloppen :) Dit waren nochtans niet de kleuren die ik op voorhand dacht te kiezen! Toen ik vooraf even op het rad keek, was ik meer afgegaan op wat ik aan had of wat ik dacht dat bij mij zou passen.

Emotional Brilliance is onderverdeeld in vloeibare lippentinten, vloeibare eyeliner of crème oogschaduw. De lippentinten komen in 13 kleuren en bevatten organische jojoba-olie, candelillawas en rozenwas. Deze verzachtende ingrediënten dragen de pigmenten goed, waardoor je hydraterende en briljant gekleurde lippen krijgt. Er zijn 11 kleuren eyeliner, waarvan er zich twee onmiddellijk zetten en de rest zachter van structuur is, zodat je die wel kan blenden voor een zachtere look. Tot slot kan je uit de 6 kleuren oogschaduw kiezen, die je zowel dramatisch als heel zacht kan aanbrengen.


Voor de Desert Island-collectie werd er een simpele vraag gesteld: wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland? Rowena Bird, mede-oprichtster bij Lush, koos voor mascara, skin tints en gezichtspoeder. Et voilà, Desert Island was geboren!Eyes Right mascara bevat slechts een bewaarmiddel en dus is het irritatierisico heel erg klein. Je kan er een natuurlijke look mee krijgen, maar evengoed laagje na laagje opbouwen (go for drama!).
De Skin Tints zijn veelzijdige producten (mengbaar met je crème, primer, highlighter, onder foundation, ...). Feeling Younger is lichtreflecterend, Charisma geeft je een gezonde, gouden glow. Afpoederen doe je met het Transluscent Face Powder, dat past bij alle huidtypes.

Een korte impressie van mijn trip naar Brussel en de nieuwe producten zie je hieronder in mijn mini-vlogje, meer foto's van het event staat op de BeautyLoves Facebook-pagina!


Komende week zet ik 'mijn' Emotional Brilliance eens aan het werk :)

Lush Emotional Brilliance - 8 g - € 17,95
Lush Desert Island - € 14,95
Verkrijgbaar vanaf 21.07.2012 (de winkel in Brussel is die dag open!)
Share:

10 opmerkingen

 1. Klinkt leuk maar toch niks voor mij denk ik. Ik zie veel felle kleurtjes en goh zat ook niet echt op make-up van Lush te wachten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben wel benieuwd naar de eyeliners !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt heel tof dat ook LUSH zich op de make-up gaat richten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu ben ik toch wel eens benieuwd wat dat gaat geven! Leuk verslag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend cool zich gaat richten op de make-up markt, hun producten zijn vast geweldig voor je huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk met dat vlogfilmpje erbij! Ik had ook gepassioneerd en Motivated!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah je accentje! Hahahah té lieeeef. <3 Ik ben dol op dat Vlaamse accent. Oké, haha back to the Lush point. Het klinkt echt heel erg leuk en ik ben er benieuwd naar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb Quietly Motivated ook, en gebruik het als oogschaduw. Blijft mega goed zitten

  BeantwoordenVerwijderen
© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig