22 juli 2012

NEW @ KIEHL'S: SCENTS, SUN AND GOOD HAIR


Kiehl's, ons favoriete Amerikaanse apothekersmerk, zorgt weer voor enkele nieuwigheden. Ongeveer een maandje geleden kon ik ze ontdekken en vandaag deel ik ze met jullie!

Eerst en vooral: vanaf september komen er vier nieuwe geurlijnen, de Aromatic Blends. Deze bestaan uit een Aromatic Mist, een Body Cleanser en een Body Lotion in de volgende geuren: Vanilla & Cedarwood (de zwoelste van de vier en mijn favoriet! Bevat Ugandese vanille, cederhout, iris en amber), Fig Leave & Sage (Mediterraans getint met vijgenblad, salie, bergamot, citroen en tijm), Orange Flower & Lychee (een exotische fusie van oranjebloesem, lychee, honing en Marokkaanse roos), Nashi Blossom & Pink Grapefruit (Japanse nashibloesem, roze pompelmoes, gember, sojamelk en witte muskus).


Eindelijk zomer! Lang leve SPF 50! Voor minder doen ze het niet, bij Kiehl's, dus zoek niet naar een lagere SPF in hun Activated Sun Protector (al verkrijgbaar - gezicht € 26,00 - lichaam € 23,00).  Een versie voor het lichaam en een voor het gezicht, beide bijzonder fotostabiel, om ons te beschermen tegen al het UVA/UVB-geweld. Huidbeschadiging wordt geneutraliseerd door Goji-bessen, vitamine E en eenkoorn (nee, niet eekhoorn, zoals ik zelf ook eerst las), daarnaast bieden de producten ook voldoende hydratatie.


Ook in het haardepartement zijn er enkele reddertjes in nood. Drie nieuwe en geconcentreerde leave-ins (behandelingen die je dus niet hoeft uit te spoelen) bieden je haar op dagelijkse basis een ruggensteuntje. Mijn beschadigde haardos viel meteen voor de Strengthening and Hydrating Hair Oil-In-Cream (al verkrijgbaar - € 30,00). Dit is een lichte emulsie met olijf- en avocado-olie, die droog en beschadigd haar probeert te herstellen en verstevigen. Je kan dit dagelijks gebruiken en smeert het in de lengtes en punten van je natte haar, net na het wassen en vlak voor het föhnen. Ik heb hem nu al een aantal keer gebruikt en er is amper wat uit het flesje. Een nootje is dus ruim voldoende! 
Gelijkaardige leave-ins zijn er voor kroezig en ruw haar (Deeply Restorative Smoothing Hair Oil Concentrate, met argan- saffloer-, sesam-, abrikozen- en jojoba-olie) en voor gekleurd haar (Color-Protect Shine Infusing Hair Oil Treatment, met zonnebloem- en abrikoospitolie).


Voor ieders hoofdhuid is er eveneens Magic Elixir Hair Restructuring Concentrate (al verkrijgbaar - € 21,50), zodat je gezonde haar kan groeien op een gezonde hoofdhuid. Deze olie breekt vuil en overtollige vetten af en versterkt en hydrateert tegelijkertijd de hoofdhuid. Hoofdbestanddelen zijn drie oliën (rozemarijnblad-, avocado- en safflourolie) en aloë. Je gebruikt het vóór de shampoo, door enkele druppeltjes met je vingertoppen in te masseren op de hoofdhuid en het dan nog een 5 à 10 minuten te laten inwerken voor je effectief je haar wast.

Het is dus nog even wachten op de Aromatic Blends, alle andere goodness is al te koop!
Meer foto's vind je hier :)

Kiehl's is te vinden via hun website of in de Kiehl's Stores:
Kiehl's Store, Lombardenvest 80, 2000 Antwerpen
Kiehl's Store, Koestraat 18, 9000 Gent
Kiehl’s @ Senteurs d’Ailleurs, Stefaniaplein 1A, 1050 Brussel
Share:

8 opmerkingen

 1. die eerste foto is echt heel mooi :) erg rustgevend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik word steeds meer en meer benieuwd naar dit merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De geuren zijn zalig, vooral Afrika en Japan voor mij dan... De zonnecrème vind ik zelf erg aangenaam maar van het serum/haarolie, ik heb beschadigd haar, ben ik niet zo tevreden, het laat mijn haar vet achter om een of andere reden...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Aromatic Blends klinken heerlijk. Wil ze heel graag proberen!

  Haarolie schrikt me altijd een beetje af. Het laatste wat ik wil is wel vet haar. Het Hair Restructuring Concentrate klinkt dan weer wel heel interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet bang zijn van haarolie! Ik had daar dus ook schrik voor (zeker met mijn fijn haar), maar sinds ik het ben beginnen gebruiken, ben ik om. Het is niet zo dat je haar drijft in olie, ik gebruik enkele pompjes per keer voor mijn hele haar en laat het intrekken. Daarna was ik mijn haar met shampoo, zoals gewoonlijk. En je haar wordt er dus niet vet van, gewoon gevoed en glanzend. Er zijn heel wat merken die tegenwoordig een haarolie hebben, dus je kan zeker iets vinden binnen smaak en budget :)

   Verwijderen
 5. ben echt heel benieuwd naar aromatic blends! kan niet wachten om ze te ruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ben benieuwd naar de magix elixir! En die Hydrating Hair Cream vind ik erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig