31 juli 2012

ZOMERFRIS: THE BODY SHOP BODY MISTS


Zomerweer, ik houd ervan! Oké, af en toe is het wat te warm en valt het niet mee om dan op het werk te zitten, máár... ik had natuurlijk wel de nodige verfrissing mee! Deze twee Body Mists van The Body Shop heb ik de laatste week intensief gebruikt. Mijn collega's pikten het in elk geval op en vroegen zich onmiddellijk af wie die heerlijke geur opgespoten had en wat het dan precies was. Ik deelde uiteraard meteen the goodness :)


Lang geleden kocht ik al een body spray van The Body Shop in de solden en volgens mij zijn deze Body Mists de vernieuwde en verbeterde versie.

De verpakking is een stuk opgepimpt, de nieuwe Body Mist zit in een glazen fles met zilverkleurig dopje. Dat komt de uitstraling van het product wel ten goede, vind ik, het ziet er meteen een pak chiquer uit. Met een glazen verpakking moet je wel even opletten, als je hem zou willen meenemen. Niet dat ik ongelukjes heb gehad, maar ik was wel extra voorzichtig.


Elke Body Mist is gebaseerd op de geur van een Body Butter, dus er zijn zoetere en frissere geuren. Toch vind ik elke Body Mist sowieso fris aanvoelen, heel erg licht en luchtig en daarom fijn om in de zomer te gebruiken. Dit is een uitstekend alternatief voor parfum. Het voordeel is dat het minder zwaar is en je hem prima in de zon en warmte kan gebruiken. De geur blijft wel minder lang hangen dan een parfum, na pakweg 2 uurtjes moet ik toch even bijsprayen. Maar dat is eigenlijk helemaal niet erg, want het is meteen een moment van verfrissing, dat ik dan weer goed kon gebruiken in de hitte. Dit nadeel heeft dus zeker zijn voordeel!


Mijn twee Body Mists zijn beiden fruitig: Mango en Coconut. Coconut is iets 'zwaarder' dan Mango, die dan weer iets zoeter en fruitiger is. De geuren zijn wel puur en echt zó lekker! Ik spray ze eigenlijk vrij rijkelijk, niet alleen in mijn hals, maar ook op mijn armen. Om dan even een momentje te nemen en te genieten van de geur :)

Welke verfrissing gebruiken jullie op warme dagen?

The Body Shop Body Mist in Coconut / Strawberry / Mango / Shea / Moringa / Vanilla - 100 ml - € 9,00
Share:

15 opmerkingen

 1. deze zijn echt zo heerlijk. heb dezelfde en hoewel ik dacht dat kokos meer mijn ding ging zijn vind ik de mango geur toch net iets lekkerder en frisser ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die mango lijkt me heel erg lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een Vanilla Body Mist. Ik vind hem heerlijk ruiken, maar hij valt ook nogal zwaar - wat niet iedereen weet te appreciëren. oops :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Body mists zijn inderdaad erg fijn bij warm weer !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt heerlijk. Vind de flacons erg mooi, staat best wel chique zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de sprays van The Body Shop nooit gekocht, maar wel een keer de bodysplashes van de H&M. Oké, ik moest eraan wennen, maar nu ze eenmaal op zijn, mis ik ze! Het is zo lekker om tussendoor even te sprayen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik die van Rituals, typische geur maar o zo zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mango vind ik heerlijk! Om te eten en te ruiken :) Ik heb ook die van Rituals, zoals jij die dus ook hebt, en ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel vergeet...maar nu, dankzij jouw post steek ik hem in de handtas!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb de coconut versie. Ik ben gek op de geur van kokosnoot in bath & bodyproducten, maar deze bodymist ruikt echt héél fel. Echt iedereen reageert met "Woooooow, kokosnoot!" als ik 'm draag.En niet op de goede manier ;-) Ik ga sowieso nog andere geurtjes proberen, misschien wel mango.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een body mist klinkt echt lekker, zeker omdat ik zware geurtjes niet zo goed verdraag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt heerlijk, maar ik kan mijn gewone parfum moeilijk inruilen voor zoiets lichts! Wel ideaal voor op het strand :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb de Moringa geur, ruikt superlekker!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig