28 augustus 2012

LUSH EMOTIONAL BRILLIANCE: SWATCHES x LOOK

Een tijdje geleden draaide ik aan het Lush Colour Wheel en koos ik mijn drie kleurtjes. Fantasy, Quietly Motivated en Passionate gingen met mij mee naar huis. Als je wilt weten wat Emotional Brilliance is, hoe het Colour Wheel werkt en waarvoor mijn drie kleuren staan, kan je het eerste artikel nog eens lezen.


Vandaag gaat het volledig om de producten en de swatches! Alle producten komen in glazen flesjes met zwarte dop. Ofwel heb je een sponsapplicator ofwel een eyelinerkwastje, maar van buiten uit kan je dat niet zien. Die uniformiteit is op zich wel leuk, al kan het soms een beetje gissen zijn wat je nu weer vast hebt. Bij bepaalde kleuren is het vrij duidelijk, bij andere kleuren weet je zo op het eerste zicht niet meteen of het om oogschaduw dan wel eyeliner gaat.

Fantasy - Quietly Motivated - Passionate

Bij mij werden het dus twee eyeliners en een lipproduct. Fantasy, de gouden eyeliner, droogt ook echt zo op. Ik vond het daarom fijn om hem te gebruiken met een rustige oogschaduwlook, zodat je de eyeliner juist als een soort van extra pop of verrassingseffect kan gebruiken. Eens de eyeliner droog is, blijft hij ook netjes zitten. Het aanbrengen vereist wel een beetje techniek, ik ben gewend om met een lang eyelinerpenseel te werken, en dit dopje is toch echt wel kort. Ik heb het gevoel dat ik daardoor een minder vaste hand heb. Hier zijn twee oplossingen voor: ofwel gebruik je je eigen eyelinerkwast en dip je dat in het product ofwel (en dat heb ik in mijn look gedaan) leg je eerst een basis neer met een gewone eyelinerkwast (ik gebruikte mijn bruine MAC fluidline in Dipdown), waarover je dan Fantasy kan traceren. Veel minder gedoe en veel gemakkelijker!


Mijn andere eyeliner, Quietly Motivated, is van een ander type. Daar kan je de eyeliner nog echt smudgen en uitwerken, of (zoals ik ook al gedaan heb), hem als oogschaduw gebruiken. Dan heb je wel een goede basis nodig zodat hij door de dag niet begint te creasen, maar op zich lukt het wel! Een extra pluspuntje aan de Lush eyeliners: je krijgt met 8 gram echt véél product. Ter vergelijking: mijn MAC fluidline bevat 3 gram...


Ik was het meest onder de indruk van Passionate, de vloeibare lippentint. Dit is een soort van creamy lipstick-slash-stain. De kleur blijft láng zitten en hecht ongelooflijk goed aan je lippen. Als je niet zo voor dit soort felle kleuren bent, kan je natuurlijk ook een rustigere kleur zoeken, maar de houdbaarheid is echt wel een schot in de roos. Je hebt ook maar het kleinste beetje nodig om een dekkend en egaal effect te krijgen. Met de applicator van het lipproduct heb ik absoluut geen problemen, trouwens!

Hebben jullie de make-up van Lush al geprobeerd of een Colour Reading laten doen?
Wat was het resultaat, welke kleuren kwamen eruit?
Share:

24 opmerkingen

 1. Ik moet dringend eens aan dat wiel gaan draaien. Er zitten een aantal kleurtjes bij die ik ook wel eens wil proberen. Die lipgloss/stain staat je trouwens heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige pigmentatie hebben de producten! Ik denk dat ik ook nog eens een bezoekje moet brengen aan Lush.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook het meest flabbergasted van die lipkleur! Staat je goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie look en wat een toffe knalkleur voor de lippen! Wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb dezelfde kleur lipstick gekocht! Vond ze ook heel erg mooi. Staat je ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, die lipstick heeft zo'n metallic blauwe ondertoon, erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleuren ! Die lipstick staat je echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb Passionate en Quitly Motivated ook. Passionate staat je goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oke lush ik ben overtuigd. De fantasy liner is prachtig maar de lipkleur, stunning, zo fel en egaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Héél mooie kleuren allemaal, nu wil ik Passionate ook... Goed hoor! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooie liptint! Staat je beeldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De eyeliner is heel mooi! De lippen zijn net iets te fel voor mij, maar jou staat het wel :-) Ikzelf draaide gezond (felgroend), controle (diepblauw) en kracht (oranjerood).

  BeantwoordenVerwijderen
 13. super leuke kleuren. staan je heel mooi! en idd die lippenstift is prachtig ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De liptint springt er echt uit. Prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er heel mooi uit!
  Die vloeibare lippentint is echt prachtig! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De kleuren staan je inderdaad goed! Leuke swatches

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ohh wauw wat een prachtige lipstick is dat van Lush! Staat je echt geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wow, de eyeliner alleen al is echt lovely, maar de lipstick is echt.. mind-blowing! Die kleur, de pigmentatie, wauw, geweldig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig